Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfdrgd

czy powinnam doniesc szefowi???

Polecane posty

Gość rfdrgd

moja kolezanka z pracy byla rzekomo na zwolnieiu lekarskim a po powrocie wklejla sobie zdjecia na naszej klasie z Kenii!!!! Nie mogła pojechac tam wczesniej bo w tym roku miala tylko tydzien urlopu i byla w innym mieiscu tez udokumentowala to na portalu spolecznosciowym.Wiec cudow nie ma robi w chuja pracodawce

Gość qqqqqwertyuiokj
a co cię to obchodzi:o nie masz swojego życia?

Gość takie będą miały basy
Nie bądź świnia :)

Donieś pracodawcy, być może w podziękowaniu za obywatelską postawę da Ci possać i połknąć 🖐️

Gość rfdrgd
chyba , że owa koleŻanka wyliże mi cipkę bo jestem w niej zabujana

Gość rfdrgd
ssie szefowi od awna od czasu mego stazu

Gość WłochatyCiapek
Ja bym wysłał szefowi linka po prostu. Ale najpierw załóż sobie jakieś konto mailowe i od razu skasuj.

Gość ja bym powiedziala bo
nie cierpie takich cwaniar

ale zdrugiej strony dowodu nie ma ona moze powiedziec ze to byo rok temu...nikt jej nie udowodni

Gość rfdrgd
kurwie sie powozi a ja tylko spijam sperme szefa , musze sie na niej odegrac

ale nie uwazacie ze to jest oszustwo i okradanie zusu i pracodawcy?jakies zasady trzeba jednak miec.Na zwolnieniu lekarskim jechac na safarii??/ja rozumiem brac na egzamin na studiach zeby sie uczyc..Ale kuwa na rozrywki???:O

Gość rfdrgd
hg

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrf
frf

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrf
y

Gość bon,ton,ton,bon
no jacha a ZUS nas nie okrada co? jasne... nienawidzę donosicielstwa. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Jak pojechała do Kenii to jej sprawa a nie Twoja, daj jej spokój, bo nic Ci złego nie zrobiła.

Gość nie bądź świnią,
zwłaszcza że do końca nie wiesz

Gość to oczywiscie habiebne
Jachać na safari będąc na zwolnieniu. Są odpowiednie organa zajmujące się czymś takim. Ktoś w końcu koleżance wystawił to zwolnienie, czy ta osoba nie zasługuje również na karę? A co do doniesienia: to naprawdę diablo mało wiesz. Obejrzałaś sobie jej profil i co? Wiadomo, że na nk ludzie się lansują, nie zawsze zgodnie z prawdą. Mogła być nie w Kenii a w Podkurwiakach Małych i dokleiła sobie w paincie słonia, po czym dopisała, że to park Serengeti. Udowodnisz, że tak nie było? No cóż, udowodnisz, na sprawie sądowej itp. Ale po co Ci to? A jeśli ona faktycznie ma mocne dowody i oskarży Cię o zniesławienie?

no niezla suka z tej kolezanki ktos za nia zapier a ona na safarii masakra . ja bym nie powiedziala szefowi ale sobie wyporzyczyla taka typiare na pogadanke :D

Gość wyślij linka
ale do ZUSU :-)

najgorszy wróg to zazdrosna kobieta jest w stanie wykończyć zdolniejszą koleżankę,ładniejszą albo jeśli się jej powodzi tobie pieniędzy nie zabrała a foty na n-k to nie dowód donosicielstwo , nienawidzę takich ludzi a co cię to boli ?

Gość kkkiiikkkaaa
Świetne mamy społeczeństwo, nie ma co. Z takimi ludżmi nawet za 30 lat nie będzie w tym kraju lepiej. Kurcze, babsko wstrętnie oszukało szefa, współpracowników, wyłudziło pieniądze biorąc lewe zwolnienie, a wy tu piszecie, że "nienawidzicie donosicielstwa". Sorry, ale takie zachowanie należy tępić, potem płączecie jeden z drugim, że nie ma dla was pracy, a jak babsztyl na absolutnie nienależącym się zwolnieniu jeździ sobie na wakacje to wszyscy chowają głowy w piasek i udają, że nie widzą problemu, żeby czasem przykrej łatki kapusia im nie przykleić. No co za myślenie komusze. A gdyby babsztyla zwolniono (na co zasługuje), to może pracę dostałaby osoba uczciwa i sumienna. Ale w Polsce uczciwość to jakiś wstyd i "frajerstwo". I żeby nie było, nie zazdroszczę babsku, bo też mnie stać na wczasy w Kenii, ale sorry, po to jest urlop, żeby go do takich celów wykorzystywać. Wyłudzanie zwolnienia jest oszustwem i powinno być tępione. Co za naród.

Gość kkkiiikkkaaa
A i w każdym normalnym kraju pracownik za taki numer nie miałby życia wśród współpracowników. Bo nikt nie lubi robić z siebie jelenia i pracować za kogoś, podczas gdy ten byczy się na niezasłużonych wakacjach. I nikt nie lubi oszustów. A w Polsce krytykowana jest osoba, która ośmieli się takie zachowanie potępić.

Gość do autorkiiii
pilnuj swojej dupy lepiej:P zostaniesz w oczach szefa donosicielem:D i mam nadzieje ze cie wyjebie na zbity pysk;D a i reszta pracownikow tez da ci popalic:D nikt nie lubi lizusow:P:P:P

Gość bon,ton,ton,bon
no jasne, lepiej przestrzegać wszelkich narzuconych nam przez państwo norm i zasad... oczywiście że oszustwo moralnie nie jest słuszne, ale myślę że w dzisiejszych ciężkich realiach jest do usprawiedliwienia. Inni może też kiedyś będą chcieli skorzystać z lewego zwolnienia więc się nie odzywają. Nie wiemy jak jest w tej firmie, może nie tak łatwo o urlop itd. Nadal twierdzę że donosicielstwo to zło

Gość ale tu nie chodzi o to
że my uważamy, że należy odpuścić oszustce, tylko o to, że mamy za mało danych, żeby nazywać ją oszustką i piętnować. W każdym normalnym kraju coś takiego uważa się za pomówienie. W każdym normalnym kraju piętnuje się pieniactwo i oskarżenia bez wyraźnych podstaw. Sorry - ale parę słit foci na naszej-klasie to nie jest wystarczająca podstawa do poważnych oskarżeń.

Gość kkkiiikkkaaa
nie rozśmieszaj mnie. Właśnie przez takich ludzi u nas wiecznie będzie zastój i zaścianek. Autorka pisze, że babsztyl już wczesniej gdzieś był, więc co tu usprawiedliwiać? Zresztą prawo do urlopu ma każdy, polecam lekturę kodeksu pracy. "Inni może też kiedyś będą chcieli skorzystać z lewego zwolnienia więc się nie odzywają." - co to w ogóle za argument??? Ja bym też nie doniosła, o nie. Ja bym ostentacyjnie, przy wszystkich współpracownikach i możlwie, że przy szefostwie, zapytała babola kiedy była w Kenii, bo widziałam foty na nk, niech się sama tłumaczy. No ja pierdzielę co za ludzie.

kkkiiikkkaaa jeśli jesteś bez winy pierwsza rzuć kamieniem jestem pewna że sama masz jakieś grzeszki tak jak każdy śmiertelnik w Polsce sytuacja od nas wymusza pewne rzeczy , bo w Polsce płacimy gigantyczne podatki ( w paliwie, w alkoholu, w artykułach szkolnych itd) a w zamian od państwa mamy NIC ! budżet państwa zabiera nam prawie połowę pensji a jak jesteś chora to nie idziesz do lekarza bo wybierasz pracę albo sie stoi w kolejkach z moherami w przychodni więc co cie to boli że dziewczyna zakosztowała odrobiny szczęścia to nie znaczy że źle pracuje albo jest niezdolna To jest narodowa cecha Polaka , że nie trzymają razem tylko jeden drugiego podpierdala nawet z czystej satysfakcji Żydzi np trzymają sie razem i trzymają dobrze finansowo bo jeden drugiego wspiera a Polak dla Polaka wystarczy spojrzeć za granicą najgorsi pracodawcy oszukujący i wykorzystujący niedole pracowników to Polacy , najwięcej oszukują i nie płacą węź się opanuj z tą swoją zajadłością i nienawiścią do ludzi bo ta złość samoczynnie cię zżera