Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trenująca

Czy facetom podoba sie jak dziewczyna trenuje sztuki walki?

Polecane posty

Gość trenująca
Tylko że najman jest mocny, ale tylko w gębie. Nie bądź taki pewny siebie, bo kiedyś dostaniesz taki wpier*** od kogoś, że od razu ci się myślenie w móżdżku przestawi. Siła fizyczna i "wielkość" to nie gwarancje wygranej

Gość hgdvfgdtdsft
Jasne, że się podoba, 99% mężczyzn to kryptogeje, dlatego uwielbiamy babochłopy!

Gość trenująca
Kamecha przestań bo robisz się żałosna i pojęcia nie masz o czym piszesz. Wystarczy takiego wielkiego dresa odpowiednio uderzyć i gość leży. Ten filmik świetny :) Tak by się wydawało, że tacy wielcy goście a niektórzy dostawali tylko lewy prosty czy prawy sierp i już leżeli na deskach. Te ciosy dobrze wyprowadzone są cholernie mocne

Gość trenująca
Mieszkam w Warszawie :)

Gość A jest tu jakaś dziewczyna
z Poznania? Co najlepiej wybrać jak się mieszka w Poznaniu? Gdzie najlepiej się zapisać? Chodzi o coś bardziej z boksu.

Gość trenująca
Poszukaj na forach wypowiedzi na temat poszczególnych szkół czy akademii walki. Jeśli chodzi o samą walkę, to ja osobiście polecam boks tajski, bo tam dochodzą jeszcze różnego rodzaju kopnięcia, a w boksie tradycyjnym walczysz tylko rękami - ale wybierzesz to co będzie Ci odpowiadać :) BĘDĘ NA KAFE KOŁO 20 GODZINY, TERAZ MUSZĘ ZMYKAĆ

Gość trenująca
czasami idę na Pragę albo Grochów, żeby mnie młodziaki wypiździły. Mówię im wtedy: "dam się wam wypierdolić do woli, ale potem dostaniecie za to po twarzy i jajach" ZAWSZE SIĘ GODZĄ. A ja wtedy trenuję na żywych ludziach by nie wyjść z wprawy Jak który wyjmie huja z mojej cipy to on przeważnie jeszcze stoi jak ogierowi przy klaczy i takiego konia się najlepiej bije. zwijają się z bólu, ale zawsze mówią że się opłacało.

Gość trenująca
ale wam się nudzi, aż żal Sacryfical Suicide - czyli nie trenujesz już ludzi? :)

Gość trenująca
To wiem :), ale to chyba nie powód że zajmujesz się zwierzętami a nie ludźmi?

Gość trenująca
Można i tak, jeśli Ci lepiej :)

Gość trenująca
a nie boisz się tych wilków? :)

Gość trenująca
ha ha, czyli to powiedzenie nie sprawdza się w praktyce?

Gość kghop
dobrze ze chodzisz , to nie sport dla kazdego i pewnei duzo Ci zazdrosci , trzymaj tak dalej, masz pewnie spory temperament i areobik to za malo zeby sie wyzyc , pozdrawiam

Gość trenująca
W twarz dostałam, ale jak narazie (i na szczęście) tylko prostymi. Nie mogę pozbyć się tego odruchu zamykania oczu gdy cios dochodzi :) ale powoli, powoli, dopiero zaczęłam (to groźba :)) Mam natomiast wiecznie posiniaczone ręce lub nogi - aktualnie rączki czyste, ale nogi są gdzieniegdzie fioletowe od lowkicków. Nie fajnie to wygląda, ale jak ja to mówię: 'wpisane w zawód' he he

Gość trenująca
eh.... czy muszę odpowiadać na takie pytania... nie grzeszę wielkością, mam 156 cm wzrostu i 53 kg wagi

Gość trenująca
taaa, tylko nie jestem Tajką haha P.S. żal mi tego jarka, biedny chłopak jest niepełnosprawny psychicznie

Gość trenująca
No tak, biedny robi co może żeby zwrócić na siebie uwagę, a my tego biedaka tak olewamy

Gość trenująca
Frajerem to ty jesteś, szkoda że tylko tego jeszcze nie zauważyłeś

Gość trenująca
strzał w dziesiątkę kolego :):)

Gość trenująca
no widzisz, my poszlibyśmy się masturbować sami, a ty właśnie masz mokre majtki dzięki nam, bo sam nie umiałbyś sobie poradzić

Gość taka jedna..................
Ja mam 168 cm i od 62 do 64 kg wagi, a czuję się mała, ale widzę, że nie jest tak źle. Wagi nie zamierzam zwiększać, ani zmniejszać bo co miałam ubić to mam ładnie ubite i jestem teraz bardzo zadowolona. Tylko ten wzrost. :o Już wiem, że nic nie urosnę, a szkoda... Ciągle zazdroszczę koleżance, że ma wzrost i do siatkówki i do koszykówki, a ja taka mała jak obok niej stoję. 😭 Ale chociaż teraz się pocieszyłam, że inne są niższe i nie mam tak źle. :(

Gość trenująca
Tak, my jako normalni ludzie idziemy jutro do pracy, natomiast w twoim szpitalu psychiatrycznym masz jutro lepienie ludzików z plasteliny na czas, więc rzeczywiście idź spać

Gość trenująca
Ciekawe czy poszedł spać, czy nadal będzie się rzucać? Wiesz, ta dziewczyna z którą trenowałeś to naprawdę duża panna :) nie dziwi mnie brak chętnych na sparingi, z drugiej strony dziewczyny są ogólnie dużo słabsze od chłopaków i nawet wytrenowana dziewczyna ma małe szanse... ja wzrostu nie mam, ale jestem zwinna i w miarę szybka, w razie czego mogę zawsze próbować zwiewać :)

Gość do trenująca
Wyższa dziewczyna też szybciej spierdala. JAk dla mnie to chociaż koło 170 cm kobieta powinna miec. a ty tej wysokiej pannie zazdrościsz warunków, bo sama nie masz.

Gość trenująca
To prawda. Najbezpieczniej dla nas to po prostu uciekać, a bronić się a właściwie próbować bronić się możemy tylko w ostateczności. Wiesz, ja nigdy nie przypuszczałam, że miedzy Wami a nami jest aż taka przepaść. No wiadomo, że dziewczyny są te słabsze i każdy to wie, ja też to wiedziałam, ale nigdy nie zastanawiałam się nad tym jak to jest w praktyce. Dopiero na treningach jak stanęłam w parze z chłopakiem, to uświadomiłam sobie jak jesteśmy słabe.

Gość do trenująca
Ty to jesteś nie jak kobieta, tylko jak dziecko. :D Do treningu to z dziećmi, a nie z dorosłymi ludźmi.

Gość trenująca
To się zdziwisz, bo ja nie chciałabym być taką żyrafą. Cieszę się bardzo z tego jak wyglądam i nie chciałabym mieć więcej. I nigdzie nie napisałam, że wysokie dziewczyny nie umieją szybciej biegać. Wręcz przeciwnie, maja długie nogi i niejedno by dogoniły. Zejdź ze mnie, bo jesteś chyba kolejną osobą, która się nudzi