Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeniemloda juzz

JA WAM DAM SEKRET MŁODEJ SKÓRY

Polecane posty

Gość mozeniemloda juzz

jak czytam co wy kładziecie na twarz, to zastanawiam sie cobyscie zrobiły w sytuacji megakryzysowej- nie ma dostepu do prostownic, lokówek, nie ma kosmetyków? chyba byscie sobie po kolei strzelały w łeb:-O Szczególnie te wierne fanki wizazu, filmików urodowych na youtube:-O Myślicie,że podkład nawilza? Że od superdrogich kremów z witaminami kolagenem juz bedzieicie miec cudne cery? Dziewczyny, jestescie niewolnicami kłamstw kosmetycznych:-O Czytacie czesto reklamy, nie patrzycie na skład, a nawet jak kojarzycie skład to ślepo wierzycie ze jak zawiera to tamto to juz zajebisty szampon jest:-O Dzisiaj mowia,ze taka witamina działa super na zmarszczki, a pojutrze napisza,ze jednak okazało sie inaczej. A przemysł nakreca sie, wymysla coraz to nowe specfiki. Kondycja skóry i włosów zalezy od DIETY! I jeszcze te produkty trzeba ostroznie wybierac bo wszystko zchemikalizowane. I mniej siedzenia przed kompem tylko na spacer do lasu! a nie obklepywanie sie kremem dotleniajacym....

Gość daria85
ameryke odkralas :o

Gość szperaczka
Allez la fort elle-mme:O

Gość mozeniemloda juzz
DARIA85 ameryki moze i nie ale wytłumacz to nastolatkom....

Gość zgadzam sie całkowicie
Tez jestem niemloda - dobre odzywianie, swieża powietrze, nie opalac sie, nie palic , malo kosmetyków(, bo w w nich co?- chemia a kase firmy kosmetyczne chca robic, wiec kazdy kit wetkna, to samo z witaminami i innymi sztucznymi wspomagaczami. Dorwala mnie pani na jakims pokazie, chcac zareklamowac kolejny krem. Zrobila badanie skóry - i wyszło jej ,ze moja skóra jest 15 lat mlodsza niz mój wiek, ktory podałam po badaniu. Wiec chyba moj sposób działa. No, jeszcze pewnie geny...

Gość love a t
guzik prawda-ja kiedys sie nie malowalam, prawie nie stosowalam kosmetykow i co? nic ciagle mam taka sama skore, no moze nawet lepsza bo ryszcze mi zniknely

Gość cukier niszczy kolagen
który ujendria skórę i ot cała tajemnica

Gość dryhredhuyt
ja jem duuzo ryb, ryżu, grejpfrutów, pomaranczy, jabłek, orzechów, myje włosy w mleku( ale nie tym ze sklepu) i wygladam zajebiscie:) pierwszy raz w zyciu powiedzialam co robie dla urody, kolezankom nie powiem bo sa szmaty:/

Gość do autorki...
jak się myję włosy w mleku?

Gość dryhredhuyt
nie jestem autorka..... normalnie, bierzesz mleko do butelki po szamponie odrobine zwykłego szamponu dzieciecego wlewasz i myjesz tym głowe, a potem spłukujesz. Cała filozofia.

Gość do autorki...
nik mam z innego tematu:) a to wypróbuję:)