Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moooooniiiiia

Ubranko do chrztu ręcznie robione - czy byłoby zainteresowanie?

Polecane posty

WItam, chciałabym się zorientowac czy byłoby zainteresowanie na ubranka do chrztu robione ręcznie na drutach? Robiłam swojej córci cos takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/515630b8194ea704.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6be01e647d136a9.html mała miała wtedy 3 miesiące i wtglądała tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e33b048020e51d2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a4b4327896bdbd4.html Jak myślicie, czy byłoby zainteresowanie na takie coś na allegro? I jeśli już to ile można za takie ubranko wycenić? W tej chwili robie błękitny komplecik sweterek i spodnie, więc raczej dla chłopca. Ewentualnie czy kupowalibyście ubranka ręcznie robione nie koniecznie do chrztu, ale np sweterki, sukieneczki, czy spodenki? MOże kocyk do przykrycia?

Gość szproket
mnie sie podoba:) bardzo ladne sa takie rzeczy. bo sa inne i nie oklepane. ja mysle ze to dobry pomysl.ja bym kupila

Gość szproket
i tak sobie mysle ze ja chcetnie obejrzalabym takie kocyki :)

Gość o kurcze piekne jest!
naprawdę :) Myślę, że za 100-150zł spokojnie sprzedasz, chociaż nie znam się na cenac ubranek dla dzieci ale jakbym miała własne to z pewnością bym kupiła od Ciebie :) Piękne! Jak się nauczyłaś robić na drutach? uczyłaś się czy po prostu masz taki talent? :p

Moja koleżanka robi nawet na drutach i szydełku czapeczki w różnych kolorach z kwiatkami itd kocyki ,szaliki,sweterki ,sukienki i naprawę zarabia na tym jeżeli masz czas i lubisz to robić to dlaczego nie jest wiele mam ,które to kupią bo jest inne niż w sklepach poszukaj po bardzo drogich i oryginalnych butikach internetowych takich ubranek i rób imitację naprawdę super pomysł :)

Gość Prześlicznie autorko
Masz talent bez dwóch zdań! Na pewno schodziły by Ci te ubranka.

Gość Naranja.
Bardzo ładne! Masz talent! :)

Bardzo ladne i mysle, ze chetni by sie znalezli. Ja wczoraj na allegro kupilam wlasnie czapeczke, kapelusz, buciki i wlasnie kocyk, wszystko zrobione na szydelku. Nie ma za duzo osob, ktore sprzedaja, wiec miejsce pewnie by sie znalazlo.

Dzięki za opinie :) na drutach nauczyłam się robić jeszcze jako gówniara, od babci. Ona zawsze wyrabiała rózne cuda :) Miałam parę lat przerwy, ale jak byłam w ciąży to znowu do nich wróciłam. Czasu mam może nie za dużó, bo mała jest dość absorbująca, ale lubię robić i właśnie pomyślałam że mogłabym na tym troszkę zarobić :) cieszę się, że wam się podoba:) Sukieneczka była moim własnym pomysłem tylko wzór sciągnęłam z jakiejś gazety

Gość swietne te ubranka i kocyki
baaardzo mi się to podoba:D i chętnie kupiłabym taki kocyk, może się dogadamy ;)

Gość szproket
ja tez bylabym zainteresowana:) mi ten zolty bardzo sie podoba. a na szydelku tez umiesz robic? pytam z ciekawosci :)

Właśni9e wczoraj znalazłam tą stronkę z kocykami i strasznie mi się spodobały. Jak tylko skończę to ubranko które teraz robie to mam zamiar zrobić jakiś kocyk. Możemy się dogadać, nie ma problemu :)

Ja pisałam komentarz wyżej że świetne są te rzeczy:) MOnia zostaw może jakiś namiar na ciebie, masz może gg?? jakiej wielkości będziesz robiła kocyk i jakiego koloru?

niestety na szydełku umiem jedynie jakieś podstawowe rzeczy, więc takich cudnych ubranek i kocyków nie potrafie. jeszcze. Bo moze kiedys sie uda nauczyc;)

moje gg 8227863 jeszcze nie planowała jaki kocyk zrobić, może jakiś wzór konkretny wpadnie mi w oko, a kolor to tez zależy jaka włóczka mi się spodoba. Muszę dokładniej sprawdzić ile i jakiego rodzaju włóczki potrzebba i wtedy dokładniej moge określić co wyjdzie

Gość szproket
jak cos zrobisz i bedziesz chciala sprzedac to wystaw zdjecie tutaj.ja bede zagladala napewno :) jak patrze na te rzeczy to az mam ochote nauczyc sie robic na drutach:)

Gość szproket
gdybys zrobila ten zolciutki to ja bym go wziela:)

Monia no to będziemy czekać na twoją twórczość ;) ja chciałabym szary albo czerwony, jak będziesz miała taką włóczkę to jestem chętna :)

ok popatrze co bym mogła zrobić, tylko wiecie dziewczyny, to nie da się tak szybko, troszke to potrwa, bo moja mała to nie da mi za duzo wolnego czasu:)

Gość szproket
z tego co widze to te kocyki robione sa z jakiejs specjalnej wloczki dla dzieci. ciekawe czy u na tez mozna taka dostac

natchnęłyście mnie do tych kocyków i teraz szukam ciekawych wzorów :) musze uciekać, bo już moje dziecko się samo znudziło zabawą :) Może potem zjaże :)

Gość witaj, to dobry pomysł
moja kuzynka na chrzest swojej córki kupiła własnie takie rzeczy, w internetowym sklepie. Płaciła cos około 100 zł za poszczególne częsci stroju. Mała miała taki kubraczek-tunike i jakby spodenko-śpioszki, cięzko wytłumacyzć.

Gość zainteresowana bardzo
kurcze laska ale masz talent! ja wlasnie juz od kilku tyg mecze moja mame,zeby zrobila dla mojego synia cos na drutach,ale ona czasu nie ma,nawet welne jej kupilam :( Mi sie bardzo podobaja takie ubranka,czasami w gazetach ktore kupuje sa sliczne wzory na sweterki,sukienki dla dzieci itd i czasami az mam sama ochote sie nauczyc robic na drutach :) Moj synek ma teraz 20m ale na pewno bede potrzebowala na nastepna zime dla niego sweterka i ogrodniczek z welny (100% welna musi byc) tak wiec zapisuje topik do ulubionych i bede zagladac :)

też uważam za śliczne i chętnie bym takie kupiła. cena myśle że minimum 100 zł

Gość ja 2 lata temu chrzciłam
synka i miał szydełkowany płaszczyk i buciki.... jak tu na kafe to pokazałam to mnie zjechali, że ho ho.... może się zmienia moda... co mnie cieszy.... bo na allegro najpierw nie miałam ofert jak wystawiłam te rzeczy, spróbowałam w zeszłym roku ponownie i wylicytowali mi 150zł!

Gość sama bym chetnie kupila taka
sukienecze dla 4 letniej dziewczynki, albo tego typu tuniczki:D cos wspanialego. jak bys sie zdecydowala na taki biznes to moj mail agiemba@gazeta.pl

Gość sama bym chetnie kupila taka
gg juz zapisalam, odeze sie moze sie dogadamy. uwielbiam takie rzeczyyyyy:) moja malutka miala taka wyprawke fakt kupna, ale tez byla ladna. teraz chetnie bym ja odstroila w tuniczki:) a te kocyki cos wspanialego:D