Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkropce.

Chce abym się oświadczył...

Polecane posty

Gość wkropce.

Moja dziewczyna ciągle daje mi do zrozumienia że powinienem się jej oświadczyć. Jesteśmy razem 3 lata, Kocham ją ale uważam że to za wcześnie.

Gość ffwrv
to jeszcze zalezy ile macie lat.

Gość 3 lata za wczesnie....
hmmm to ile ty chcesz "chodzic" ja uwazam ze jesli sie kochacie,ty ja kochasz to powinienes sie zareczeyc ale wydaje mie sie ze masz jakies obawy,czy aby napewno jest to kobieta z ktora chesz s[edzic eszte zycia

Gość wkropce.
Ona ma 21 a ja 24. Kocham ją i wiem że to ta jedyna ale jakoś nie mogę się zebrać do tego.

Gość ffwrv
qrva 21 lat i juz chce sie zareczac? :o ja mam 24,moj facet 25 i tez czekam. co prawda ja nie wierze ze on si ekeidys zdecyduej a juz na pewno nie w ciagu najblizszych 2-3 lat :o a razemejstesmy juz 5 lat .

Gość klapska
nie no masz racje, poczekaj jeszcze ze 3 lata, potem kolejne 3 jako juz zareczeni az w koncu obudzisz sie z reka w nocniku

Gość 3 lata za wczesnie....
fakt troszke mlodzi jestescie.,zwlaszcza ona .a co do ciebie gdybys byl pewienize to ta jedyna nie mial bys watpliowsci przeciez zareczyny to nie slub .zareczonym mozna byc pare lat

tylko czy ona jest świadoma że ślub to życie razem i na własna rękę? bo brać ślub nie mając w miarę ustabilizowanej sytuacji majątkowej (czyli pracy) to prędzej czy później się rozpadnie taki związek bo was po prostu będzie na niego nie stać

Gość meksyk
Nie zmuszaj sie na sile jesli nie jestes gotowy, uwazam ze obydwoje ludzi powinno tego chciec.

Gość A na co czekać?
Trzy lata to dosyć czasu żeby być pewnym czy chce się z kimś być, czy nie. Ile chcesz czekać? 10 lat?

Gość daria85
skoro ją kochasz i planujesz z nią przyszłość to nie widzę przeszkód. Dziewczyna najwidoczniej chce jakiejś stabilizacji, chce wiedzieć na czym stoi. Zaręczyny to deklaracja chęci spędzenia ze sobą życia, nie nakazuję brania ślubu od razu. Z moim facetem zanim się mi oświadczył byłam 2 lata, nie sugerowałam mu żeby się mi oświadczył bo do ślubu mi się nie śpieszy. Mój narzeczony stwierdził, że chce żebym wiedziała ale i inni wiedzieli co planuję w związku ze mną. Dziś jesteśmy razem 4 lata, niedługo ruszamy z budową własnego domu, ślubu póki co nie planujemy. :)

A dlaczego wszyscy pytaja o to, ile oni maja lat?? Pierwsze pytanie powinno być takie, czy maja za co żyć i gdzie mieszkać... Jeśli tak, to nie widze przeszkód... :) Ja mam 21 lat, mój chłopak 23 lata, jesteśmy ze sobą ponad 3 lata i tez juz bym chciała wziąć ślub, ale do tego jeszcze długa droga........ bo ani ja ani on nie mamy pracy i mieszkania.....

Gość LLLLLLLLLLLLLLL
może to nie ta jedyna, zastanów się.

Gość pływakaa
bez sensu moim zdaniem... zdecydowanie za wczesnie na slub. ale w sumie zaręczyć się tak bezterminowo możecie. zareczyny to nie slub... i sobie bedziecie narzeczenstwem przez 2 - 3 lata :P a potem jak dalej bedziecie pewni to dopiero ustalicie date slubu itp

Gość wkropce.
Mamy gdzie mieszkać... Mam dom, praktycznie nowy, dopiero co urządzony. Utrzymać również mamy się z czego. Ja pracuję.

Gość tussia
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.