Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netusiaa

Osiemnastkaa

Polecane posty

Gość netusiaa

Witam, za miesiąc wybieram się na osiemnastkę do mojego chłopaka i nie mam pojęcia co mu kupić i za ile... Prezent nie ma być banalny, aczkolwiek dyplom osiemnastkowy czy cos w tym stylu raczej nie,bo ciezko cokolwiek do tego dokupic..

Gość HrabiaMurgrabia24
Zacna panienko jakem hrabia rzeknę Ci, że obyczajnie i stosownie jest zakupić młodemu paniczowi nowe pończochy żeby mu pasowały do mokasynów, tudzież wodę francuską perfumowaną, lub pomadę do peruki. Możesz też coś sama utkać na wrzecionie i mu ofiarować.

Gość netusiaa
I tak też paniczu uczynie, udam się zatem do mej izdebki skarpety mu udziać.;P A powaznie, bokserki ok, ale co do tego .. ? A koszt prezentu ile mniej wiecej preferujecie .. ?

Zalezy, jakie obyczaje panuja w waszym towarzystwie... i na ile cie stać... Jeżeli to pierwszy prezent preferowałabym 50-70zł :)

Gość netuskaa
Zwyczaje .. ? To nie jest mój pierwszy prezent dla niego ,oczywiście wcześniej były jakieś urodzinki,imieninki, walentynki,święta,wielkanoc ... Co do wydawanych wczesniej pieniedzy to bywalo roznie,zwykle w 100 zl sie zamykalam,nie chce poprostu zeby dostal od wlasnej dziewczyny najgorszy prezent, ale tez nie chce,by wyszlo na to ,ze sie wyglupilam ... Myślałam nad koszulka I love sex i do tego kamasutre i jakis mily dodatek,ale sama nie wiem ... moze jakies spodnie,ale na 18-stke wypada ubrania .. ?

Gość netuskaa
A wy co dostaliście na swoja osiemnastke .. ? Co kupiliscie,znajomym ,rodzinie ? Myslalam tez nad pieniedzmi,ale to chyba najgorsze i ostateczne wyjscie .. sama osobiscie wole dostawac prezenty po prostu chyba nie wypada ...