Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma w czym wybbieracc

Wszystkie dziewczyny wyglądają tak samo jak klony , nie ma w czym wybierać

Polecane posty

Mowisz tak,bo nie spotałeś Mnie..

Gość ddeekkkkk////
szarość to dobra baza zgadzam sie :) ale kłopot w tym ze tych szarosci jest zbyt duzy Kiedys siedzialam na stacji metra ,naszego warszawskiego , czekalam na znajomą i obserowalam ludzi... przyjezdzal pociag i wylewał sie szaro-brazowo-czarny tłum , taka masa Kilka perełek wyłowiłam wsrod kobiet i jednego faceta... Nie twierdze ,ze jestem guru w sprawach mody ale nie wyglądam jak inni , moja uroda to kwestia dyskusji , wlosy (niemal biale ) tez , pasują mi ,jakos instynktownie przewiduje co bedzie modne :D Autorze ...narzekasz na kobiety a u facetów jest istny koszmar

Gość zakupoholiczka !!!
To ja może też wtrącę swoje 3gr. Trochę śmieszna mi się wydaje Twoja teoria :) Zresztą nie każdą dziewczyne stać, żeby wydawać krocie na ubrania, które Ty nam na Paniach zaprezentowałeś. Widzę, ze nie zdajesz sobie sprawy ile taka marynarka kosztuje :S ( wczoraj zapłaciłam 350zł za samą marynarkę, już nie mówię ile kosztuja spodnie, dodatki, torebka itp.) Jestem ciekawa jaki styl masz Ty ?? :) Pochwal się prosze swoją orginalnością :)

Gość i taka i tamta
Bądź innym - wyśmieją cię Bądź takim jak inni - również wyśmieją cię.

jestem wieśniakiem i daje sie bzykac kolegom :classic_cool:

rucham również swojego psa, który jest inny niż wszystkie szaro brązowe dziewczyny :O