Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma w czym wybbieracc

Wszystkie dziewczyny wyglądają tak samo jak klony , nie ma w czym wybierać

Polecane posty

Gość blubbel8
Chyba wiem kto założył ten topik :P

Gość Tak, to prawda..
sadfhjtret - a kreatywność? A własny styl? Zero pomyślunku.. Złapie to, co koleżanki wszystkie mają w klasie i uważa, że jest ubrana. :O Beznadzieja..

Gość i taka i tamta
A może kobiety/dziewczyny po prostu się w tym dobrze czuja? Nikt wam nie każe z takimi się zadawać...

Gość Tak, to prawda..
Ale naprawdę dziewczyny wyglądają masakrycznie. Wszystkie identycznie uczesane, w tych samych szarych ciuchach. Indywidualność umarła.

to jak Waszym zdanim kobieta powinna się ubierac? taki męski ideał: kobieta naturalna, bez makijażu a do tego spódniczka zakrywająca ledwo połowę dupy i błyszczący top. :D

Gość loploploploosasdf
Thomash lepiej zajmij się swoim dzieckiem xd

Gość panna z miasta Kraków 33
Nie wrzucajcie gotyckich dziewcżat do jednego worka. Nie wszytskie to grubaski wciskające się w gorsety z przetłuszczającymi sie włosami Moja koleżanka jest szczupła, zgrabna, ma włosy takie jak ta kobieta z pierwszego obrazka, nosi gotyckie bluzki, gorsety. Ale za to tych długich spodnic nie wkłąda. Woli jeansy a kobieta na ostatnim zdjęciu ma aseksualne buty -.-

Gość Tak, to prawda..
[zgłoś do usunięcia] i taka i tamta A może kobiety /dziewczyny po prostu się w tym dobrze czuja? Nikt wam nie każe z takimi się zadawać..." Skoro dobrze się czują w tych szarzyznach klonowych, to widocznie są szare w środku. i mają osobowość wspólną..

Gość dominetOna
Powiem po raz kolejny. Cieszę sie z naszych idealnych jakze przystojnych rodaków. Panowie wygląd to nie wszystko a rude ponoć dobrze ciągną ;d

Gość i taka i tamta
Tak, to prawda no cóż nie mnie to oceniać. A może jednak tak jest? Wtedy płeć męska powinna raczej spojrzeć raz na coś innego niż wygląd.

Gość Tak, to prawda..
Ale czy to od facetów zależy, jak my same wyglądamy? Akurat ja nie ubieram się tylko dla facetów.

Gość Tak, to prawda..
i taka i tamta Tak, to prawda no cóż nie mnie to oceniać. A może jednak tak jest? Wtedy płeć męska powinna raczej spojrzeć raz na coś innego niż wygląd." Ale zewnętrznie wyrażamy to co mamy w środku. One zatem takie szare wewnątrz, jak na zewnątrz. Nie sądzę, aby klonowały tylko zewnętrze. Zapewne interesują się tym samym, to samo czytają. (jeśli w ogóle coś czytają - ogólnie widać, że dno)

Wszystko ładnie, pieknie... Tylko ten styl sie raczej sprawdza u goracych "30" :P bo ja na studia nie zamierzam chodzić tak ubrana :)

Gość moonlightGirl
Ja mam swój styl, a własciwie połączenie kilku styli. Nikt mi jeszcze nie powiedział, że wyglądam jak inne :) Ale rzeczywiście, mnie tez przerażają szarości i beże wszechobecne. Ale może dlatego, że kocham Japonie, gdzie ludzie są barwni. A mentalność polaków jest szara i niekórzy boja się wyróżniać. Autorze, oceniasz dziewczyny, ale sam nie jesteś zbyt oryginalny :o

blubbel8 - a skąd wiesz, że to on?? NIe wydaje mi sie....

Gość i taka i tamta
To, że większość taka jest nie oznacza, że takie są wszystkie.

Gość i taka i tamta
hahaha a teraz wszystkie kobietki będą się bronić tym jakie to są oryginalne.

co z tego ze wszytskie kobiety wygladaj tak samo? Podobno liczy sie wnętrze...

Gość moonlightGirl
co z tego ze wszytskie kobiety wygladaj tak samo? Ja tam akurat zauważam ewidentne różnice...

Gość Tak, to prawda..
Wnętrze wyraża się na zewnątrz ubraniem między innymi. Więc wnętrz żadnych nie mają... sklonowane także.. tak samo się śmieją, mówią i tak samo myślą.. :O

Gość blubbel8
Czekam aż się ujawni :D Na kafe dwóch userów zakłada topiki notorycznie o urodzie lub jej braku : Egoist31 i SmutnaBasia , a teraz dolączył on i mamy świeta trójcę , wczoraj załozył temat : Chcecie zdjęcia typowych Polek i kur domowych ? Sam sie przyznał , topik poszedł do kasacji

Gość skąd wiesz, że przestała
tak samo myślą? To znaczy jak?

Gość i taka i tamta
lala9 od kiedy dla facetów liczy się wnętrze ?

Jaki miły topik mojemu sercu. Ja od dłuższego czasu zbieram reprymendę, że nie ubieram się modnie. A tymczasem mam tym większe powodzenie im mniej uwagi przykładam do wyglądu. Wtedy widać osobowość i charakter. Topik na pewno nie jest dla mojej kategorii wiekowej, ale zauważyłam, że podobne uwagi są uniwersalne.

Gość Tak, to prawda..
[zgłoś do usunięcia] skąd wiesz, że przestała tak samo myślą? To znaczy jak?" Nijak, tak jak wyglądają.. :P

Gość ddeekkkkk////
Ładnemu o oryginalnej urodzie we wszystkim ładnie a reszta musi walczyć w stadzie o wyroznienie sie , chcą sie wyroznic? Kopiuja innych i dupa z oryginalosci, koniec kropka.

Gość mammmamiaaaaaa
ja akurat ubieram sie po swojemu, ale klasycznie. lubie sportowa elegancje, np. dzinsy, bialy top+zakiet. olowkowa dopasowana spodnica i dopasowany ale lekko sportowy t-shirt. lubie jednokolorowe ubrania ale kolorowe dodatki, jakis szal, kolorowa filcowa broszka. wygladam ladnie, schludnie, ciut elegancko ale nie nudnie. bo mam 25 lat a nie 40. i co jest zlego w szarosciach? szaroscie to dobra baza:) cos w stylu ten pani po lewej tylko z wiekszym luzem i najczesciej w plaskich butach;) : http://www.voila.pl/433/mqigz/index.php?get=1&f=1

Gość nie ma w czym wybbieracc
Wejdzcie na jakis portal randkowy , Fotka .pl dla malolat albo na sympatie wyglądaja tak samo , olać ubrania ale twarze... nie potrafią podkreślic urody ,tylko sie oszpecają , nastolatki sa tego przykladem : albo subkultury albo galeriankowy atak klonów

Gość mkophgfs
ale społeczeństwo nie pozwala nam na oryginalność. Bo jak jakaś dziewczyna ubierze się inaczej niż wszyscy to inni od razu ją wyzywają, smieją się z niej itd