Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteeeczkooo

Biedni ludzie żyją krócej i szybciej się starzeją

Polecane posty

Gość ciasteeeczkooo

Takie są wyniki badań , ci którzy żyja od pierwszego do pierwszego , pracują jak woły na spłatę kredytu ,stresują się itepe itede żyją o około 7-8 lat krócej od ludzi którzy mają wolne zawody albo są po prostu na utrzymaniu , wiecej pieniędzy = lepsze odżywianie ,więcej kasy ,spokojna praca bez nerwów która daja satysfakcje = lepsze zdrowie = dłuższe życie .

Gość Ja widzę jedno
ludzie bezżenni w wieku 28lat wyglądają na 22. Zawsze o 6/8 lat młodziej niz maja. Ludzie biedni z dziećmi czasami 18l więcej. Szczególnie kiedy para małżonków tyje, wówczas nabiera wyglądu 43-47lat

"biedni ludzie żyją krócej" "pracują jak woły " -- a nie wiesz,że niektórzy bardzo bogaci ludzie pracują jak woły na to co mają ? :O do tego jeszcze stres i wyjdzie na to,że twoja teoria jest z dupy wzięta 🖐️

No to z wszych oserwacji bede żyłą krótko i byle jak będe wyglądać :/ Odezwe się za 20 lat i powiem czy to prawda :D

Gość Ja widzę jedno
tzn: bieda idzie w parze z otyłością a ta rujnuje zdrowie. Tzn kolejnośc jest taka: ciąża, ślub, małżeństwo, słabe dochody, stres, nadwaga, otyłość, postarzenie wyglądu, "zajechanie silnika".Im dzieci starsze tym procesy te: postarzenie i otyłość, się pogłębiają. Aż pojawiają się problemy typu cukrzyca, nadciśnienie, bóle serca.

Gość acooootooooo
I tak wyglądacie byle jak za X lat bedzie tylko gorzej :)

Gość Ja widzę jedno
-- a nie wiesz,że niektórzy bardzo bogaci ludzie pracują jak woły na to co mają ? do tego jeszcze stres i wyjdzie na to,że twoja teoria jest z d**y wzięta"""" nie znam nikogo bogatego kto pracowałby jak wół.

Gość ciasteeeczkooo
I powiedział to prawiczek któremu w życiu nic nie wyszło :D Masz na mysli dorobkiewiczów ktorzy własnie robią jak woły żeby utrzymać ten stan. Miałam na mysli tych ktorzy sa na wysokich stanowiskach a motłoch robi za nich wszystko , oni siedza i rozkazują . Spozniaja sie do pracy , wychodza wczesniej a i tak zarabiają... To jest bogactwo - zarobić a sie nie narobic

ale takich to znasz chyba z amerykańskich filmów co? bo ja zauważyłam,że większość tych prezesów to obleśne ,otyłe dziady