Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thomash

Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość Nivette
Dziwna sytuacja.... Fakt, źle zrobiła. Ale kobieta marzy o dziecku, choćby miała go wychowywać w najgorszych, ale możliwych do życia warunkach... Hm... stało się. Po 1 nie odzywanie się to głupota. Zdenerwowanie jest czymś normalnym, możesz odreagować, ale porozmawiaj z nią. Ona liczyła, że będziesz się cieszył tak jak ona. Ciąży nie usuniecie, a rozejście się unieszczęśliwyłoby kolejne, niewinne dziecko na tym świecie. Wiele jest dzieci nieplanowanych i jak przez 9 miesięcy zaciśniecie pasa, zaoszczędzicie to możecie być przecież szczęśliwi :)

Gość Elżbieta 11
Do Thomash Nie przejmuj się.Bóg da dziecko da i na dziecko.Wszystko się ułoży. To jest stare przysłowie ale jakie prawdziwe. U mnie się sprawdziło. Oby dziecko było zdrowe życzę Tobie i Twojej żonie.Zobaczysz jakim będziesz szczęśliwy ojcem. Pozdrawiam.

Gość oj dana dana
to nie jest jego zona :D na chuj sie wypowiadacie jak wam sie nawet przeczytac nie chce

Gość do Hatsumomo san
to jak facet sie nie zabezpiecza to po huj mu rozkadasz giry, nie czujesz, że huj nie ma gumki. Jak nie ma to sie zabiera cipę i ucieka a nie czeka az sie spuści i później narzeka, ze oj bo mi zrobił dziecko

Gość do Elżbieta 11
kolejny moher co wrobił faceta w dziecko, ale się pierdolą jak królice

Gość oj dana dana
bog dziecko dał i da na dziecko :D tak i wychowa i wyleczy i wszystko bozia za nas zrobi, zajebiscie

Gość do Elżbieta 11
to nie Bog dał dziecko, pieprzycie się jak głupie i zwalacie na Boga,

Gość a moze wiatropylnaaaa
a moze ty jesteś wiatropylna, bez seksu i ciąża

Gość 421412412
Ja współczuję autorowi... Z reguły kobiety mają we wszystkim gorzej, ale niestety facetowi może zdarzyć sie taka sytuacja i wtedy tylko walić lbem o ścianę. To straszne. pytacie, czy ją kocha. Może kocha, a raczej kochał.... Po to właśnie jest ten okres narzeczenstwa, poznawania sie, żeby utwierdzic sie w decyzji. A to co zrobiła ta dziewczyna nie nastawia pozytywnie. W zasadzie, wg niektórych, zdrada byłaby prędzej do wybaczenia.

jestem juz po rozmowie z moja partnerką, tylko pretensje i żadnej normalnej rozmowy. Coś czułem wcześniej że nasz związek sie rozpadnie było coraz gorzej, ale teraz juz zupełnie nie wiem co robić, a z naszej rozmowy nic nie wynikneło. Jak nie dostała sie na studia zaczęła coraz bardziej mnie osaczac, miala pretensje, ze nie mozemy gdzies wyskoczyc bo mam troche pracy,sama nie miala zadnego zajęcia, nie chciala pracowac...a do mnie miała pretensje, ze poświęcam się nauce i pracy, że nie chodzę z nią na rodzinne imprezki, pogaduchy u znajomych itp.

Gość hfgkdft
Pierdolnieta egoistka. nie wiem jakbym sie zachowala na twoim miejscu. chyba jedyne wyjscie to alimenty i zegnaj

Gość Anastka
Bez studiow i pracy ? A teraz robi dziecko ? ! szkoda mi ciebie.

hfgkdft ale mi szkoda dziecka, mojego dziecka. Mam tylko dawac alimenty i odciąć się od niego?

Gość hfgkdft
Nie, mozesz brac udzial w wychowaniu dziecka. Ale dlaczego mialbys byc z ta kobieta ? Masz jeszcze marzenia, rzeczy do zrobienia. Jestes mlody, dlaczego mialbys przestac sie rozwijac ?

Postąpiła świńsko. Ja rozumiem, chęć posiadania dziecka, ale to żeby to tak wszystko ładnie i na dzien dzisiejszy wyglądało, to powinniscie tego chciec obydwoje, a widze, ze ona wykorzystała Twoje zaufanie tylko. Ja bym jej powiedziała tylko tyle, ze jak chciałaś to masz, a ode mnie sie odczep i tyle. Wpakowała Cie w dziecko, na sile zrobila z Ciebie ojca, nie jest to fair !!!

Gość hfgkdft
Co ona myslala ? ''Nie mam studiow, pracy, za to moj mezczyzna ma plany na przyszlosc ! oh ah, juz wiem ! zrobie sobie dziecko !'' To jakis brak wyobrazni.

ale nie spodziewałem sie tego tym bardziej, że nasze relacje sie pogarszały stopniowo. Szkoda tylko, że dzieciak nie bedzie mial normalnej rodziny, rodzenstwa, a ja szansy na ułożenie sobie życia, bo wiadomo, że nikt sie nie chce wiązac z facetem, który ma dziecko.

a i ona sama pewni na studia już nie pójdzie, nie mówiąc o pracy, bo przeciez bedzie musiala w domu z dzieckiem siedziec. I tak wlasnie w jedna noc przekreśliła życie 3 osób

Gość ładny przypadek.....
Czasem się wstydzę za swoją płeć- i to jest właśnie jeden z tych przypadków, a jeszcze bardziej przeraża mnie ile pochlebnych komentarzy lub neutralnych zbiera decyzja tej dziewczyny.To co zrobiła jest świństwem i nic tego nie zmieni.

Gość melivia
Thomas - fakt dziewczyna jęśli sama odstawiła pigułki żeby wpaść zrobiła Ci świństwo bo zachwiała Twoje zaufanie, sama pewnie by nie chciała żebyś Ty w jakikolwiek sposób zrobił to jej ( nie mówie że masz iść innej robić dziecko - jakby ktoś chciał się mnie tu czepiać), ale cokolwiek czgo ona by nie chciała a Ty byś zrobił. To nie fair w stosunku do drugiej osoby. Sama jestem w ciazy, ale obydwoje chcieliśmy i chcemy. Dziwie sie Twojej dziewczynie, bo mogła porozmawiać szczerze z Tobą. Choć pamiętaj dziecko dla Ciebie też nie musi oznaczać tego co pisałeś na poczatku, awansu , kariery. Napewno dojdzie więcej obowiązków. Nie wiem co Ci radzić w tej sytuacji szkoda mi Ciebie i tego dziecka bo ono jest nsjmniej winne w tym wszystkim, a niestety na nim odbija się wszystkie niestety Twoje też decyzje. Jesteś w kropc i tego Ci wspólczuje ja osobiście nie lubie jak ktoś igra z moim zaufaniem. Wiesz dziecko jest też Twoje alimenty ustalenie ojcostwa i już, prawo do spotykania sie z dzieckiem to Twoje prawa, chyba ze dojdziecie do konsensusu i zejdziecie sie. To co mogę Ci radzić nie podejmuj decyzji w gniewie, masz czas zanim dziecko się urodzi, pomysl, jak emocje opadna może coś wymyślisz, przecież nie musisz się od razu z nią zenić. Powodzenia

Gość vondrackova
wiadomo, że nikt sie nie chce wiązac z facetem, który ma dziecko Błąd Autorze, zaraz głupie baby zaczna na Ciebie najeżdżać pisząc, że jesteś egoistą, bo co dopiero ma powiedzieć ta biedna dziewczyna :D

Gość gffffffff
facet z dzieckem to nie problem, zdecydowanie gorzej ma kobieta z dzieckiem.

Gość melivia
thomas znam dużo par po rozwodach z dziecmi i sa w nowych zwiazkach, takie czasy, tego powinienes bac sie najmniej

Gość melivia
w pierwszej wypowiedzi miałobyć końca kariry i braku awansu

Gość melivia
ach i nie słuchaj jak ktoś Ci powie że masz z nią być dla dobra dziecka bo czasami tym mu się robi największą krzywdę. A

Twierdzisz, iz Wasze rekacje uległy pogorszeniu? Może i ona to zauważyła i stwierdziła, że dobrze nie jest, myśl o rozstaniu ja przeraziła, to skombinujemy sobie dzidziusia, który na świeżo zlepi związek. Troche dziecinne tłumaczenie, ale do niej by to pasowało, bo postąpiła bardzo nieodpowiedzialnie. A można wiedzieć ile lat macie?

Gość melivia
malunia ile by nie mieli tak się nie robi

Gość asietttaaaaa
bardzo wspolczuje takiej sytuacji i takiej partnerki. zobaczysz jak sie rozwinie sytuacja. jak bedzie bardzo zle to wiadomo, ze sie rozejdziecie. moze dziewczyna jeszcze poroni

Tak ja wiem, że tak sie nie robi. Ja bym w zyciu tak nie zrobila, bo facet róznie moze zareagować, a jak ma odejsc to lepiej by odszedł od kobiety ktora jest sama, niz ktora jest z dzieckiem. I wydaje mi sie ze nie tylko autorowi popsuła zycie ( troche glupio twierdzic, ze dziecko popsuło czyjes zycie :/ ) ale głównie sobie, bo on jak bedzie chcial, wyprze sie dziecka ( nie wiem jak to z tymw Polsce wyglada ) nie da mu nazwiska, ale chyba bedzie musial alimenty placic. DLatego interesuje mnie wiek tej młodej pary, a zwlaszcza kobiety, bo niektore nastki maja jeszzcze wsiu bździu w głowie, ale jak by to była juz kobieta ok 25 roku zycia, to już odważyła bym sie napisać, ze jej piatej klepki brakuje.