Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaCzęstoMyślący

Kobieta mnie nienaiwidzi za to ze zrobilem jej dziecko.

Polecane posty

Gość ZaCzęstoMyślący

Poznalem mężatke. Z początku dla mnie mial to być tylko seks. kompletnie nic do niej nie czułem. Ona nalegała , to jej zalezało na naszych spotkaniach. Wkoncu uleglem no i Powstalo miedzy nami uczucie. Ona byla bardzo zraniona przez meza z ktorym była 6 lat. to byl jej pierwszy facet. Zdradzil ją (wczesniej tez zdradzał) zostawil dla innej. Bardzo cierpiala no i wtedy pojawilem sie ja. Bylo bardzo dobrze w lozku. Splodzilismy dziecko. Wtedy pojawil sie on. nie wyszlo mu z tamta kobietą. No i miedzy nami wszystko sie posypalo. zmienila sie diametralnie. ignorowala mnie okazywala ciagle brak szacunku. widziala jak bardzo mi zalezy. On ja olewal caly czas. ona odzywala sie do niego . no i chce do niego wrocic z brzuchem z moim dzieckiem. jestem od niej mlodszy nie jestem dla niej pelnowartosciwoym facetem. zauwazyla we mnie slabosć i powiedziala ze czuje do mnie jedynie litość i nienawisc. chociaz wie ze zniszczyla mi zycie. swoich uczuc nie zmieni. teraz mam dylemat co zrobi jej maz, czy ja przygarnie z obcym dzieckiem. oni nie maja dzieci choc bardzo sie starali. jak myslicie jak to sie dalej potoczy ? kto bedzie ojcem czy ich malzenstwo to przetrwa?

Gość m22222222222222222222222222
Dziecko bedzie przy matce na pewno na początku, a ona chce być przy nim :(. Prawdopodobnie zawsze go kochała, chciała zapomnieć, nie udało się. Sytuacja jest skompliowana bardzo, jak zależy Ci na dziecku, to z nią rozmawiaj, ale nie łudź się, że dzięki temu ją odzyskasz, bo widzisz, co się stało, jak tylko on sie pojawił. Pozdrawiam.

Gość A- L-E-Z ..
zostaw ich samym sobie ... to jej zycie, to ona wdala sie w niepotrzebny romans z toba .. ale ... moze twoja rola na tym swiecie bylo dac im dziecko ? moze ja przyjmie i im sie ulozy? ty lepiej zapomnij, wyjedz, zejdz z pola widzenia znajdz dziewczyne

Gość ZaCzęstoMyślący
a moje uczucia w ogole sie nie liczą??? to jest moje dziecko i zawsze tak zostanie. mam zyc ze swiadomoscia ze gdzies w swiecie jest moje dziecko ??? a jakby Tobie ktos odebral dziecko ?

Gość japierdziu
Nie jest mi ciebie w ogóle żal, masz to na co się zgodziłeś. Tylko dzieciaka szkoda, bo z taką niezrównoważoną emocjonalnie matką będzie miało przesrane.

Gość felicija
Myślę, ze ona cały czas kochała męża. I I tylko to się dla niej liczy. Nie wiem, czy oni byliby tak perfidni żeby rozstać się tylko po to, żeby ona mogła zajść w ciążę z kimś innym.

Gość ZaCzęstoMyślący
to serio mam zostawić dziecko ? czy mozna zyc ze swiadomoscia ze gdzies na swiecie jest maly Ty..

Gość O dziecko walcz.
A raczej o spotkania z nim. MAsz prawo być ojcem dla dziecka, i żaden sąd CI tego nie zabroni. . Dzieci potem będą cierpieć, zadawać pytania dlaczego tata zostawił mnie.. Szkoda, że mój były nie jest taki jak Ty. BO mimo, że też nie chciałam z nim być, kontaktów nie zabraniałam, wręcz sama się upominalam. A on ma gdzieś dziecko, nawet nie wie co stracił. A mam takiego wspaniałego syna. Ja bym tak nie potrafiła, nie myśleć o dziecku własnym, które przecież gdzieś obok sobie zyje..

Gość DajSobieSpokoj
cale zycie przesrane. olej to zapomnisz. znienawidzisz ja za to. zycie ci sie ulozy z lepsza kobieta

Gość nie napraszaj sie nic na sile
jesli chcesz widywac dziecko to tylko tyle wskórasz ... ja nie chciałabym byc z nikim na siłe ...

Gość maszcoChciales
byles pocieszeniem. a teraz stanales na drodze do jej szczescia z tym zdracją a raczej to dziecko. wiec nic dziwnego ze cie nie nawidzi. ZERO szans na normalne zycie