Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawimnieto

Depilacja mężczyzn?

Polecane posty

Gość Siboney85
Nie Oczywiście powinien przycinać żeby nie było za dużo kłaków, ale całkiem na zero mi się nie podoba. Nie jest to zbyt męskie. Poza tym wydaje mi się, że facet na drugim zdjęciu wcale nie jest tak całkiem wygolony. Ten na pierwszej fotce ma za dużo kłaków, powinien podciąć i byłoby okay.

Gość Siboney85
A jeli chodzi o jajka to jestem za tym żeby je golić.

Gość do Siboney85
Przecież jak się goli to też mu odrasta. Ale też robisz problem, czy przytnie, czy ogoli. Jak ogoli to może dłużej nic nie robić, a przycięte szybko są za długie.

do Siboney85 -> wątpię aby któraś chciała lizać włosy bawiąc się jądrami podczas orala

Łono mam pełne długich klaczków :) pachy Ścinam lub gole ostatnio to wokół sutkow maszynka przejechałem. Ładnie wyglądały nawet. Ale już mi szybko odrastaja. Moze w przyszłości jak partnerka bedzie wolała Ściete to chyba będę Ścinal. Btw. Ten penis na 3 zdjęciu jest jakiś... Jakby go pies pogryzł. :) a i jak Narazie lubię moja poduszeczke z klaczków. O! :D

Gość onaheya
Oczywiście ze powinni golic. Jesli wymagaja gladkosci od kobiet to niech sami beda gładcy. Nam tez jest przyjemnie popatrzec na zadbanego, gladkiego mezyczne. Wlochy odrażają. Gólcie sie panowie!!!!!!!!!!

Gość IMO13258
Jaja = golenie okolice kutasa/podbrzusze = elektryczna maszynka, 1mm pachy = elektryczna maszynka, 1mm dupa = golenie Ot cała mecyja. :P

Gość o boże!!!!!!!!!
To na tych dwóch pierwszych zdjęciach to masakra. :o

TAK!! moj maz przycina maszynka do golenia wlosow okolice lonowe, pod pachami sie goli, na klacie wlosow cale szczescie nie ma ale przy sutkach wyrastaja mu pojedyncze ktore albo penseta wyrywa albo goli maszynka. i ja tak lubie, sama poprosilam go kiedys o przyciecie, bo wkurzalo mnie po bzykanku garsci siersci w reku kiedy sie mylam. a teraz nie ma takiego problemu i jest super ;]

Gość kasaiseks
NIE!!! Włosy na facecie są seksi! Nie gólcie się, panowie! :)

Gość IMO13258
Kij z tym, że seksi. Ja tam wolę higienę.

Facet ma być jak dla mnie owłosiony, ewentualnie lekko mogą być włosy przycięte na dicku.

Gość IMO13258
Nie wiem z jakimi Ty się seksisz skoro na dicku mają kłaki...

Gość IMO13258
To pewnie jest wybrykiem, który ma także włosy na ajs?

Gość IMO13258
To dick Ci w ass...

Gość IMO13258
Pokaż swoje tits i nie pleć tyle.

Gość Taaaakkk!!!!
Oczywiscie ze powinni sie golic! Panowie kobiety dla was depiluja brwi, czasem wasik, okolice intymne, nogi pachy, maluja sie, nosza niewygodne buty czesto. A wy oprocz golenia twarzy zrobcie cos tez dla kobiet! Golcie sie tam! A wytlumaczenie w stylu ,,to jest pedalskie'' jest żałosne, nie macie jak wytlumaczyc swojego lenistwa to gadacie ze tylko pedaly sie tam gola. Jesli chcecie miec gladka kobiete golcie sie sami!

Gość iwonuszka17
ogolony albo paseczek ;) odrazu bym wzieła do ust

Gość bartek25
Ja też golę pachy i okolice fiutka ;) nie wyobrażam sobie swojej dziewczyny robiącej mi lodzika wśród buszu włosów;/ o ble.. tak samo okolice dupci, na cholere komuś tam włosy?! wcześniej używałem zwykłej jednorazówki, najlepiej goląc się z włosem a nie pod włos, zostaje wtedy milimetrowy włosek ale nie ma żadnych podrażnień, a teraz philips tt 2020 załatwia sprawę. Lubię golić sobie jajeczka;D

Gość tomek5
Witajcie! Mam zamiar wynająć z pracownikiem, wypożyczenie lasera firmy VECTUS PALOMAR. Jeśli jesteście zainteresowani, to możecie przyjechać w umówionym terminie i wykonać depilacje dla was. W salonie kosmetycznym jest dużo droższe za same plecy kosztuje ok. 400zł i nie zawsze będzie to tej klasy laser (często w salonach pracują stare sprzęty przy których ból jest nieporównywalny i efektywność jest znacznie mniejsza). U nas się płaci jednorazową kwotę 200zł i depiluje co chcecie. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, to piszcie e-mail: tomek5cytlak@gmail.com Pozdrawiam Tomasz

Gość KasiaJF
Depilacja laserowa u facetów jest dla mnie jak najbardziej dopuszczalna. Co więcej, podobają mi się wydepilowani faceci:) Tylko nie maszynką, bo odrastające włoski są okropne - wrrr. Depilacja laserowa to dobre rozwiązanie - kilka serii i po kłopocie a kobieta nie widzi swojego mężczyzny depilującego się w łazience. Mój chłopak depiluje pachy w estetika w krakowie. Oczywiście za moją namową....

Gość gość
Moim zdaniem facet tak jak kobieta powinien się depilować. Nikt mi nie powie, że depilacja jest nie zdrowa. Ja się depiluję całe życie, bo nigdy nie uznawałam owłosienia w miejscach intymnych, na nogach i pod paszkami. Teraz zdecydowałam się rozprawić z owłosieniem w gabinecie www.laserestetic.pl metodą laserową. Już nie mogę się doczekać pierwszych efektów.

Gość gość
Nie no nie róbcie z nas pederastów! 😭

Gość gość
Pedzie i zboki golą prawdziwi meny mają kępke.

Gość Córka rolnika 44
Witaj, Mario, zabieg depilacji laserowej jest prosty i bezpieczny tu masz filmik jak wygląda zabieg depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj też że cena laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer