Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ms Dashwood

No dobra. Kto ogląda dziś ze mną Oscary?

Polecane posty

Gość do ms dashwod
noszę portfel cały wypchany kondomami, aby koledzy nie myśleli że jeszcze nigdy nie ruchałem:classic_cool:

no no teraz już za podszywy się bierzesz, a kondomów cała masa w torebce i tylko czekasz na okazję jak się nadarzy napatoczy jakiś małolat hahahahahahahahahaahahahaahaha:D zabrakło argumentów to się podszywasz a to mnie jeszcze bardziej śmieszy:D

no no teraz już za podszywy się bierzesz, a kondomów cała masa w torebce i tylko czekasz na okazję jak się nadarzy napatoczy jakiś małolat hahahahahahahahahaahahahaahaha:D zabrakło argumentów to się podszywasz a to mnie jeszcze bardziej śmieszy:D

pewnie masz już kolekcję z 15 ci się już napatoczyło tych cieci pod cipcie, wiem wiem lubisz od tyłu:)

ale powiem ci ciekawostkę meny co szukają żony wyruchają cię z zostawią bo wiedzą o twojej przeszłości seskualnej i będą myśleli że ty to ta co daje i jest do ruchania:)

Gość ehhhhhhhhh
możesz pomarzyc:p

Gość Ms Dashwood
Ale sobie pogadaliście ;)

Gość ehhhhhhhhh
"ojej nie pamietam gdzie dokladnie jeszczcze tego brakowalo zebym takie rzeczy rejestrowala. a z tym sfrustrowaniem to jezeli ma cie to pocieszyc to niech bedzie, ze zartowalam " to był mój ostatni post tutaj, potem ktoś się podszywał... ale po tej twojej rozmowie z podszywem juz wlasnie wnioskuje, ze jestes sfrustrowany prawik :D

Gość Ms Dashwood
Witam po roku :) Ma ktoś może jakiś dobry link?