Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zam贸wi艂am i nie mog臋 odebra膰

zakupy w emkpik.com- kto wie?

Polecane posty

Czy kto艣 si臋 orientuje jaki jest maksymalny czas na odbi贸r zam贸wienia z salonu empik??? Zam贸wi艂am ksi膮偶ki, mia艂am jutro odebra膰, a tymczasem musz臋 rano wyjecha膰 i wracam dopiero za tydzie艅, infolinia ju偶 nie dzia艂a, a nie chc臋 偶eby mi przepad艂o.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakie艣 wariactwo
albo 7 albo 14 dni zaraz sprawdze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie艣 wariactwo
14 dni

Udost臋pnij ten post

A gdzie sprawdzasz? Szuka艂am w regulaminie, ale albo mi si臋 rzuci艂o na oczy, albo nie ma tam takiej informacji.

Udost臋pnij ten post

O, to by艂oby 艣wietnie, bo za tydzie艅 jeszcze nie minie :) Jutro na wszelki wypadek jeszcze zadzwoni臋 tam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kathlennnnn
A odbierasz zam贸wienie w salonie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kathlennnnn
Dobra, doczyta艂am :P Dostajesz przypominajk臋 na maila, 偶e ju偶 na Ciebie czeka. Je艣li nie mo偶esz odebra膰, zadzwo艅 do punktu, aby nie odes艂ali po ilu艣tam dniach. Ja mia艂am ksi膮偶k臋 po 2-3dniach roboczych. Pozdr ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie艣 wariactwo
Produkty w salonie czekaj膮 na odbi贸r w punkcie odbioru zam贸wie艅 empik.com. Zam贸wione produkty s膮 zapakowane i oznaczone imieniem i nazwiskiem osoby zamawiaj膮cej. Zam贸wienia (wysy艂ki) nale偶y odebra膰 z salonu empik w ci膮gu 14 dni*, licz膮c od momentu dostarczenia ich do salonu.

Udost臋pnij ten post

Nie raz ju偶 zamawia艂am z odbiorem w salonie, bo mam wszystko przygotowane i oszcz臋dzam jakie艣 tam grosze, no i nie p艂ac臋 za transport. Ale pierwszy raz mam tak, 偶e nie mog臋 odebra膰. Powiadomienie dosta艂am w 艣rod臋, ale mia艂am wariacki tydzie艅, my艣la艂am 偶e odbior臋 jutro, a tymczasem nag艂y wyjazd i nie b臋dzie mnie a偶 do przysz艂ej niedzieli :( I nie mam kogo po to wys艂a膰, a naczeka艂am si臋 na te ksi膮偶ki 偶e nie wiem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zam贸wi艂am
Jestem bystra jak woda w klozecie przys艂owiowa. Oczywi艣cie wlaz艂am na stron臋 empik i znalaz艂am te informacje, nie w regulaminie. Ale dzi臋kuj臋 za odpowiedzi ;)

Udost臋pnij ten post