Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15899

dlaczego nie ma jeszcze topiku listopad 2011?

Polecane posty

Gość 15899

właŚNIE?

Gość ojejejjejejeeeeee
mloda mama...:O debilko, znowu cos ci sie poyebalo?

Gość nananannanana
hehehe mlod mama dobra jestes

Gość bo może wreszcie
ludzie zaczęli MYŚLEĆ zamiast płodzić kolejne pokolenia nieudacznych, nieuczciwych i głupich polaczków cwaniaków srających w swoje gniazdo :o

Gość ale o so chodzzzziiii
????? :O

Gość taaaaaak jasne
tera sie tumaczy :O ...

Gość ojejejjejejeeeeee
tobie sie pojebalo tępa pipo:D nie dosc,ze chooja wiesz to nie masz pojecia gdzie piszesz:O

Gość 155555555
no właśnie, właśnie... czy żadna jeszcze nie wie że bedzie mamą? listopad 2011??? ten topik powinien byc juz zalozony

Gość asa....
witam witam. Właśnie nie chciałam się chwalić ale zrobiłam dzisiaj teścik i prawdopodobnie jestem w ciaży. Wyszła wprawdzie słaba druga kreska ale to już coś. Miesiączkę miałam 28.01. To mój pierwszy cykl starań

Gość ola.v
cześć. Wprawdzie nie robiłam jeszcze testu , ale śmiem przypuszczać że to właśnie to. @ nie spóźniała mi się nigdy jeszcze tak długo. Bardzo chciałabym do was dołączyć

Gość asa....
proponuje tabelkę nick wiek miasto data ost @ przewidywany termin

Gość MamaJulasa
Dołączam sie :) mam termin na 15 listopada, z OM. Mam juz córeczke ktora w kwietniu skonczy 2 latka:)

HEj Ja mam termin na 16 listopada. Dzisiaj zrobiłam test, ostatnią miesiączke miałam 9 lutego. MAm już jedno dziecko, Mateusz 2 latka i 9 miesięcy.

HEj Ja mam termin na 16 listopada. Dzisiaj zrobiłam test, ostatnią miesiączke miałam 9 lutego. MAm już jedno dziecko, Mateusz 2 latka i 9 miesięcy.

Gość ;KSACLMCLKA
JA tez mialam ostatnia miesiaczke 9 lutego i wczoraj zrobilam test ciazowy ;-)

Gość karolka8512
witajcie, ja miałam ost @ 11 lutego i czkam do niedzieli 13 marca wtedy jest termin spodziewanej @ jak nie przyjdzie w poniedziałek rano zrobie teścik to mój drugi cykl starań i druga by była ciąża , obecnie mam córcie 2 latka

Gość mama_córeczek
Hej dziewczyny super że Wam się udało :) Mi się spóźnia @ już 4 dzień. Jak dziewczyny ostatnią miesiączkę miałam 9 lutego więc teraz 7 marca powinnam dostać a tu nic :( Wy się cieszycie a ja martwię bo to nie planowane a 8 miesięcy temu urodziłam córkę . Wczoraj zrobiłam po południu 2-testy i negatywne ale nadal @ brak, kupie dziś następne i zrobię jutro rano ale teraz z czułością tą 10um. Jeśli wyjdzie pozytyw to jestem z Wami zawsze weselej :) ;)

Gość karolka8512
mam_córeczek e tam fajnie jakbyś jednak była w ciąży już wiesz na czym to wszystko polega odchowasz sobie dwójkę dzieciaczków i za te pare lat będziesz miała luz bedziesz mogła też myśleć o sobie swojej np karierze bo w roli mamy juz jakoś się sprawdzisz

Gość mama_córeczek
karolka8512 to by było moje 3 dziecko a niestety w tych czasach ciężko się utrzymać a co mówiąc o dzieciach.Tylko mój M pracuje i też nie na wiele gdzie wynajmujemy domek za który fakt faktem dużo nie płacimy ale prąd itp. nie mówiąc o kredycie studenckim itp. nie jest tak prosto a płacą na wychowawczym 400zł a jak okaże się że jestem to te 400zł jest na 2 dzieci jak się nie mylę to co ja im kupie za 400zł masakra jak sobie pomyśle.Tu córcia ma 8 miesięcy starsza 7lat i teraz znów mały maluch gdzie trzeba zajmować się tą mniejszą.normalnie się załamałam,może gdy byśmy finansowo kiepsko nie stali to tak bym się nie przejmowała.

Gość tak_tak_tak
dziewczyny : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4774480 zakladalam temat w tamtym tygodniu:) Myslalam, ze nikogo jakims cudem nie ma ;P Ja mam termin na 27 listopad - jestem juz po 3 pozytywnych testach .