Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hahahahhahaahhahaa

moje supersłodkie urodziny

Polecane posty

Gość Hahahahhahaahhahaa

Boże kochany właśnie przed chwilą oglądałam telewizję i przypadkiem natrafiłam na MTV.Leci tam właśnie program pt "Moje supersłodkie urodziny" Dlaczego ja żyję w tych czasach ? matko co za szmira, tandeta :( Czy na prawdę dzisiejsza młodzież to właśnie takie coś ? Przecież te panienki mają po 15-17 lat, tony makijażu, ubrane jak szmaty i wywijają tyłkami do kamery.Co za czasy, matko kochana.

Gość jakieś wariactwo
oczywiście polska wersja jest najlepsza :D sztuczne gwiazdy, dobre jest także polskie szał ciał

no takie teraz czasy, cóż poradzić? Idź do gimnazjum to się przekonasz jak jest, gorzej niż w burdelu

Gość Dylannasa
No ja też to oglądałem dzisiaj i do teraz mam niezły ubaw :D Co do tego że takie czasy ? Ja jestem rocznik 75 i mam siostrę rocznik 94..Niestety to całkiem inny świat, zupełnie właśnie jak w tym programie.Ale cóż dzisiaj nie liczy się dobra muzyka, dobry serial czy film a nawet bajka.Dzisiaj liczy się kasa a kasę robi się właśnie na takim głupim programie i przede wszystkim GŁUPIEJ DZISIAJ MŁODZIEŻY..Wystarczy wejść na youtube i zobaczyć ile wyświetleń ma taki biebier czy inny pederasta :)