Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cosabella

dekoloryzacja włosów

Polecane posty

mam pytanie. ile kosztuje dekoloryzacja włosów? 3 tyg temu zrobiłam sobie szamponetką, miały być brązowe,a wyszły...rude. naturalne włosy mam sredni blond, i MUSZĘ szybko wrócić do naturalnego, bo ferie sie skonczyly, a u mnie w szkole nie mozna miec farbowanych...jak nie dekoloryzacja to ci innego i za ile?

Gość AniołkowaBlondynka...
Tylko fryzjer Ci pomoże na tyle, by wyglądały naturalnie... A tak w ogóle to współczuję Ci szkoły :o

to było 3 tygodnie temu, dodam ze mylam je 4 razy dziennie DZIEN W DZIEN a kolor za nic nie chce zejść do dziś.

Gość zlotowlosa i jush
szamponetką której firmy i do ilu myć?

aj tam kto ci pozna ze farbowałaś , ale palette sie nieźle wżera w kudły. nie mow ze nie mozna u was w szkole sie malowac tez ?

ale to widać,i mnie się będą czepiać, bo z blondu nagle RUDE. no nie można sie malować,spodniczki po kolano+ zero dekoltu, długich kolczyków, wysokich butów -.-

Gość ruanda
No to nie chcę cię martwić, ale u fryzjera kosztuje to niezłą kasę (mi zaśpiewali ponad 100 zł) - do tego piekielnie niszczy włosy. Palette to straszne gówno, tez kiedyś użyłam czekoladowego brązu - a wyszedł granatowy czarny. Fajansiarska firma, nigdy więcej nie kupię ich produktów. W szkole nie wolno mieć farbowanych? A co szkoła ci za to zrobi? nic, mogą ci naskoczyć i taka jest prawda, nie niszcz sobie włosów z tego powodu!

wiem właśnie,więc mnie to martwi...może farbą? MOGĄ MI: a) obniżyć zachowanie b) wywalić ze szkoły (już tak kiedyś zrobili komuś :))

"ale to widać,i mnie się będą czepiać, bo z blondu nagle RUDE. no nie można sie malować,spodniczki po kolano+ zero dekoltu, długich kolczyków, wysokich butów -.-" liceum czy jeszcze gimnazjum ? u mnie w szkole tez tak było no ale wiadomo , jak czegoś nie można to ja to właśnie robie i to z wielką satysfakcją :classic_cool: moja dupa i ja nią rządze

gimnazjum, 3 klasa, więc zależy mi na zachowaniu(biorą to bardzo pod uwagę jak biorą do liceum, a zależy mi na dobrym:)), tak to też zasady mam w poważaniu :)

Gość zlotowlosa i jush
można spróbować wychłodzić mroźną płukanką ale to niebezpieczne. jeśli nie chcesz czekać, aż zejdzie to spróbuj może popłukać w rumianku, miód trochę rozjaśnia ale mało i daje zbyt złocisty odcień. jest też taki lekki rozjaśniacz joanny w sprayu za jakieś 7zł i można go dostać w superpharm lub na rynkach. szampony przeciwłupieżowe dobrze oczyszczają włosy po farbie. Znam ten ból. Też kiedyś taki numer odwaliłam w szkole a byłam bardzo przykładną uczennicą. Co się nastresowałam wtedy...oj, pamiętam.

Gość ruanda
No błagam cię, gdzie ty chodzisz do muzułmańskiego gimnazjum? Niechby spróbowali obniżyć stopień mojej córce za coś takiego, zrobilabym taki dym że hej. A wywalić cie nie mogą, nie chrzań, kuratorium by im się dobrało do tyłka. Tyle piszą w prasie, że NIE MOŻNA wywalić uczniów agresywnych, takich, którzy stwarzają realne zagrożenie dla innych, aż rodzice strajki organizują, a ty piszesz, że za farbę na włosach? nie dajcie się traktować jak cielęta.

u nas w gim nie wolno sie było malowac i moja siostra zaczeła sobie wtedy malować oczy na taki chamski błękitny ha ha jak sobie to przypomne to mnie żenua ogarnia :D

mroźną płukanką ? zeby jeszcze bardziej utrwalić kolor ? zimno zamyka łuski włosowe tak samo jak kwasy ale racja , szmpon przeciwłupieżowy powinien wymywać kolor

hahaha no taak, ale wole nie ryzykować,a moja mama raczej dymu mi nie zrobi (a szkoda). sama jest raczej zła za te włosy (teksty typu: a nie mówiłam?) i muszę się tego jakoś jutro pozbyć, bo we wtorek muszę isć do szkoły. no błagam pomóżcie :)

Gość zlotowlosa i jush
Ja się tak tymi włosami stresowałam, że aż się opuściłam w zajęciach :/ ... Z perspektywy lat widzę, że ten problem sama zainicjowałam bo nauczyciele wiedzieli, że się staram a wiadomo młodość ma swoje prawa... Idź do wychowawczyni i powiedz, że chciałaś tylko lekko przyciemnić a nie wiedziałaś, że ci nie wyjdzie i teraz się tym przejmujesz. To też kobieta. Nie radzę ci chodzić z tym do fryzjera bo to dopiero przegięcie by było. Dopiero byś sobie włosy zniszczyła i by było widać. Powiedz wychowawczyni, że to farba do kilku myć.

rozmawiałam z nią-powiedziała,że ma zniknąć. moja wychowawczyni to nie kobieta jest dziwna jakaś ;/

Gość zlotowlosa i jush
Chyba, że masz wychowawcę... ;) Nie przejmuj się. Jeżeli byś próbowała to zataić to co innego ale jak powiesz, że nie zrobiłaś tego z buntu tylko wyszło tą zmywalną szamponetka nie tak jak trzeba, to nie powinnaś ponieść z tego tytułu konsekwencji. Głupie będzie właśnie kombinowanie.

Gość zlotowlosa i jush
to spróbuj kupić ten płyn joanna blond reflex i spryskać nimi włosy. Po 60 min zmyj. http://www.ceneo.pl/245180