Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marisonek8922222221d

problem z kobieta

Polecane posty

pare dni temu rozstalem sie z dziewczyna [bylem z nia przez ponad pol roku] czuje ze mi sie swiat zawalil, nie mam dla kogo zyc i po co. Wszystko stracilo sens, wszystko kojarzy mi sie z Nią, nawet jazda pociagiem. Taka kobiete tylko ze swieca szukac, nie wiem czy istnieje druga taka. zapomniec o niej ? czy sprobowac powalczyc o Nią? bardzo mi na niej zalezy [ale to chyba jednak nic juz nie da] jakies rady? wiem ze juz pewnie bylo to walkowane wiele razy, ale chcialem sie wyzalic bo nie mam komu

Gość podstawowe pytanie
dlaczego się rozstaliście?

Gość tez to mialam11========
a czemu sie rozstaliscie? przepros ja jak ci zalezy

Gość zloty99
JA CIEBIE ROZUMIEM - ALE OBADAJ TO: 1. MOJA LASKA - CHCIAŁA SIĘ ŚCIGAĆ ZE MNĄ - MUSIAŁA W CIĄGU KILKU GODZIN UCIEKAĆ Z POLSZY. WIEM ŻE DOPIERO NIEDAWNO WRÓCIŁA Z REICHU Z POWROTEM. 2. MOJA LASKA - TEŻ WOLAŁA IŚC NA KRZYWOŚCI ZE MNĄ - ODWALIŁA SAMOBÓJA (DAŁEM JEJ WYBÓR - ZAWSZE DAJĘ WYBÓR) 3. LASKA MOJA - AKTUALNIE NAD NIĄ PRACUJE I NAWET NIE WIE JAK BARDZO MAM JĄ POD BUTEM, JĄ I JEJ JARECKICH. ALE: OBECNIE PRACUJĘ NAD NOWYMI ZNAJOMOŚCIAMI - I MAM JUŻ OBCZAJONĄ NOWĄ LASENCJĘ (JEST FAJNA I JEST MI POTRZEBNA PRYWATNIE I W TYRZE). TAK ŻE NIE BOJ - WSZYSTKO BĘDZIE OK. ZNAJDŹ SE NOWĄ KOBIETĘ I TO NA CITO A PRZEZ TEN CZAS AŻ JĄ DO SIEBIE PRZEKONASZ I CI DA DUPY - MASZ SZMATY NA FON ALBO NA PIKIECIE.

Gość jak ja takie cos slysze
ze nie mam dla kogos zyc i po co bo mnie dziewczyna lub clopak rzucili to az mi sie niedorbze robi...a czy oni jedni sa na swiecie? widac nie byliscie dla siebie skoro sie z toba rozstala. Jak chcesz to o nia powalcz ale jezeli nie bdzie Cie chciala to sie nie ponizaj itp i badz troche sam i szukaj powoli nowej milosci. A zyc ma sie zawsze dla kogos i po co...dla roodzicow, rodzenstwa, rpozyjaciol....glupota jest zyc dla dziewcyzny, ktora sie bylo tlyko pol roku...

Gość dariaa r
Marisonek Walcz:)

Gość dydur3547
:p

Gość zloty99
JAK CI TAK BARDZO ZALEŻY TO PRZEPRASZAJ - MNIE SIĘ ZAWSZE UDAWAŁO PRZEPROSIĆ I PRZEKONAĆ ŻE TO OSTATNI RAZ, ŻE SIĘ WYHAMUJE ETC. ZALEŻY CO NAWYWIJAŁEŚ. JA KIEDYŚ (TEJ OSTATNIEJ) DOŚĆ MOCNO ZAJEBAŁEM DRZWIAMI OD SAMOCHODU - TAK SPECJALNIE. POPŁAKAŁA SIĘ - JAK ZAWSZE A I TAK UDAŁO MI SIĘ TEMAT ODKRĘCIĆ. SAM OCEŃ TEMAT - JAK JEST CI ONA POTRZEBNA TO PRZEPRASZAJ A JAK JUŻ NIE TO DAJ SE LUZ ALBO SIĘ Z NIĄ ROZLICZ. JA SIĘ ZAWSZE ROZLICZAŁEM I UWIERZ PROSZĘ ŻE ZAWSZE SZMATY WSZYSTKO ODDAWAŁY - FANTY I SIEKE. TWÓJ WYBÓR.

nie wyjasnila mi dokladnie, powiedziala ze juz nie chce sie dluzej meczyc [a jeszcze dwa tygodnie temu mnie kochala] w kazdym badz razie przez ostatnie 2tyg nie mialem czasu dla Niej pracowalem od rana do wieczora nawet nie mialem czasu zeby odpisywac jej na smsy a co dopiero spotkac zloty99 nie bawi mnie zmienianie kobiet jak rekawiczki - bawienie sie uczuciami jest dla prostakow. Nie jest jedyna na tym swiecie, ale jednak watpie ze znajde druga taka

Gość zloty99
ZNAJDZIESZ SPOKO - JA MAM 36 LAT I PEWNIE JEST TROCHĘ OD CIEBIE STARSZY W TE TEMATY. JAK CHCESZ POPRACOWAĆ NAD TĄ CO CIĘ PUŚCIŁA KANTEM - NIKT CI NIE NAPISZE JAK TO ZROBIĆ - SAM MUSISZ OBADAĆ CO JĄ MOŻE DO CIEBIE PRZEKONAĆ Z ABAROTEM, WYCZAJ CZY SIĘ NIE BUJA Z JAKIMŚ FRAJEREM BO TO TROCHĘ KOMPLIKACJA. ZRÓB TAK - ODCZEKAJ SE Z 2 TYGODNIE, PRZEMYŚL TEMAT NA LAJCIE I WTEDY DECYDUJ CZY WARTO SIĘ O NIĄ STARAĆ CZY DAĆ SE SIANA. NAD JARECKIMI POPRACUJ CZY NAD JEJ NP: SIOSTRĄ, BRATEM JAK MA - NAD PSEM LUB KOTEM W OSTATECZNOŚCI. W TEN CZAS WEŹ SE JAKIŚ KOLO DO POMOCY I LIPCIE CO ONA ROBI, TAKA ROZKŁADÓWKA DZIONKA. JAK SIĘ DOGADACIE TO OK I PO SPRAWIE - JAK NIE TO ŁATWIEJ BĘDZIE CI SIĘ Z NIĄ ŚCIGAĆ I JĄ KARAĆ