Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaciopka

zmiana szkoły !!!

Polecane posty

Witam. chodzę do 1 klasy liceum. chciałabym bardzo zmienić szkołę. a) do złożenia papierów do tej szkoły zmusili mnie rodzice. nie chciałam tam pójść, jednakże się tego wypierają. b) czuję się bardzo wyobcowana w tej szkole. nie mam kontaktu z żadnymi ludźmi z mojej klasy, są z innego miasta, nawet na korytarzu nikt nie chce ze mną zdania zamienić. to samo dotyczy nauczycieli. jestem osobą cichą i spokojną na lekcjach, ale aktywną. nauczyciele też nie przepadają za mną, a w szczególności moja wychowawczyni, która obniżyła mi zachowanie bez powodu, wyssała z palca fakty, które nia miały miejsca " bo szczekasz". ciekawe- nigdy z nią prawie nie rozmawiam, prócz o ocenach z angielskiego. bardzo chcę zmienić szkołę, nie wiem jak mam rodziców przekonać, ich ambicje mnie przerastają. ( minimlanymi ocenami w ogólniaku mają być 4...). jeszcze ICH (podkreślam) wymarzone liceum... proszę, co mam zrobić, chciałabym zmienić szkołę na taką, do jakiej chciałabym pójść. jak przekonać rodziców?

a niby z jakiej racji ty bys miala ich wogole przekonywać. Powiedz im ze to ty decydujesz gdzie chcesz chodzic i zmieniasz i juz. Jak sie nie zgodza to powiedz im to co tu teraz nam