Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian daniel dodo

pytania do kobiet -ANKIETA

Polecane posty

Gość damian daniel dodo

proszę odpowiedzieć na poniższe pytania, serio,bez jaj,powaga 1. facet lepiej żeby był a) brzydki z dużym penisem b) przystojny z małym pindolkiem 2. Facet ma być bogaty z powodu a) pochodzenia z zamożnej rodziny i otrzymania dóbr materialnych b) samodzielnie dochodzi do pieniędzy na skutek własnej przedsiębiorczości 3. Facet powinien być w wieku a) młody 20-33 b) 34-44 c) powyżej 45 4.charakter faceta powinien być a) delikatny i czuły b) twardy i stanowczy c) oschły macho czekam :)

Gość damian daniel dodo
up:)

Gość świadek z ciemnej strony mocy
A ile odpowiedzi można zaznaczyć? :D

Gość damian daniel dodo
jedną w każdym punkcie :D

Gość tez to mialam11========
1 b 2 b 3a 4a i c bo macho tez musi byc ;)

Gość pytanko do was kobietkiiii mam
1b 2b 3a 4a

Gość kolorowa00000
1. facet lepiej żeby był a) brzydki z dużym penisem 2. Facet ma być bogaty z powodu b) samodzielnie dochodzi do pieniędzy na skutek własnej przedsiębiorczości 3. Facet powinien być w wieku a) młody 20-33 4.charakter faceta powinien być a) delikatny i czuły

Gość świadek z ciemnej strony mocy
A, w takim razie nie wypełnię.

Gość fsdsffsd
1. facet lepiej żeby był a) brzydki z dużym penisem 2. Facet ma być bogaty z powodu b) samodzielnie dochodzi do pieniędzy na skutek własnej przedsiębiorczości 3. Facet powinien być w wieku a) młody 20-33 4.charakter faceta powinien być b) twardy i stanowczy

Gość damian daniel dodo
mogę sobie trochę zbudować opinii na podstawie danych odpowiedzi

1. Ma mi się podobać - o moim facecie słyszałam opinie że to "pasztet" a inna znajoma ma sny z nim erotyczne i mówi że strasznie jej się taki "typ" podoba ;) A penis ma być operatywny - linijką mierzyć nie będę ;) 2. B, chociaż jeśli byłby bogaty z domu i np dostał firmę po ojcu to nie kazałabym mu jej sprzedawać i zaczynać od zera :P 3. A - bo sama jestem z tego przedziału :) 4. A i B - samo A kojarzy mi się troszkę z taką "cipką" a samo B z Panem Władcą - mój ideał jest pomiędzy

Gość uyuyuyuyuyuuyuyu
b) przystojny z małym pindolkiem (w sumie wielkosc chooja mnie chooj obchodzi :classic_cool:) b) samodzielnie dochodzi do pieniędzy na skutek własnej przedsiębiorczości a) młody 20-33 a) delikatny i czuły b) twardy i stanowczy takie połaczenie :classic_cool: