Gość just.4.fun Napisano Sierpień 10, 2012 Hej dziewczyny. Czy jest ktos ze Streatham lub okolic? Piszcie smialo na just.4.fun@wp.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 11, 2012 No ja znajomych na sile nie szukam:) ale jak ktos jest z okolic to mozna sie spotkac. Lubie poznawac nowych ludzi:) ja mieszkam niedaleko streatham. Mieszkam na clapham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ineska0001 Napisano Marzec 10, 2014 Hej :D ja Mieszkam na Tooting Brodway i szukam koleżanki na wspólne wypady na kawe :D piszcie na maila keira02@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2014 Hej dziewczyny ja hestem z Wembley. Mam 3 letniego synka i tez szukam koleżanki fo wspólnych spacerów najchętniej z dzieckiem gdyż mój syn bardzo lubi towarzystwo a na codzień niestety musi sue bawić sam. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onamama 0 Napisano Marzec 14, 2014 Hej a moze ktos jest ze stevenage lub okolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dyskretny i sam Napisano Marzec 14, 2014 Witam moze nie w temacie ale jestem dwudziestolatkiem i chetnie poznam jakas roznie samotna osobe. moge powiedziec ze jestem normalnym mezczyzna ktory chetnie zabije czas i samotnosc. zalezy mi zeby miec osobe na ktorej mi zalezy i odwrotnie. dziekuje. Samotny-London@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach