Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaparkowa27

Szukam przyjaciolki londyn

Polecane posty

Gość AliPali
hej,,,a moze ktos z Alexandra Palace?

Gość Natalia230190
Hej;-) Mam 21 lat mieszkam w okolicach Londynu ( Dartford, Longfield)... Szukam przyjaciol z ktorymi moglabym porozmawiac, spedzic czas w milym towarzystwie, pojsc do kina, pubu itp. Moje gg 24131710 mail; ngorczyca@gmail.com

Hej Natalia a skad jestes dokladnie?Z Dartford?Ja z Gravesend ale czesto jestesmy w Dartford,praktycznie co tydzien.

Gość do natalii
bron boze dziewczyno nie spotykaj sie z kashi!!!!!

Gość ikejaaa
a kim jest ta cala kashi, ze nie mozna sie znia spoytkac/

Gość do natalii
1.kashi tylko gada o dziecku itp. taka typowa ''mamusia'' 2.brakuje jej poczucia humoru 3. latwo sie obraza 4.nie rozumie aluzji,ironii ,sarkazmu itd. wszystko bierze doslownie.

Gość hahahaha dobre o tej
kashi ale musze sie pod tym podpisac, bo to prawda.

No prosze jak mnie tu dobrze znaja :)))I nie o dziecku tylko o dzieciach jak juz cos bo mam trojke.

A tak swoja droga osoba ktora sie o mnie wypowiedziala chyba ma rozdwojenie jazni...

Gość no kashi teraz to tylko to
potwierdzilas: 14:22 [zgłoś do usunięcia] do natalii 1.kashi tylko gada o dziecku itp. taka typowa ''mamusia'' kashi No prosze jak mnie tu dobrze znaja I nie o dziecku tylko o dzieciach jak juz cos bo mam trojke. napisalas tylko jedno zdanie i akurat bylo ono o dziecku/dzieciach :-D

Gość wkurwi.....na
Typowe polskie laski!Wredne i chamskie!Nie dziwie sie,ze szukacie kolezanek i cieszko wam znalezc.Pewnie dlatego,ze jestescie takie wredne.Po co te komentarze o tej lasce z dziecmi?Jest matka wiec inaczej ma juz w glowie itd.Nie mowie,ze wszystkie sie zmieniaja.Nie powinnyscie mowic o niej innym jaka jest,niech kazdy dowie sie sam i oceni.Moze jej sie nie chcialo z Toba smiac,nie pomyslalas o tym?Ja nie mam dzieci dlatego szukam kolezanki i odrazu mowie ze bez dzietnej.Nie cierpie jak ktos ocenia innych a nic o nich nie wie!To swiadczy o Twojej wredocie i pustocie!Pozdrawiam wszyskie normalne laski:)

Gość dobra dobra kashi
nie udawaj juz teraz pomaranczki....

Gość marika3
jak mozna powiedziec ze sie szuka kolezanki bezdzietnej? puste jestescie i tyle, nie kazda mama zyje tylko dzieckiem, jestem w zwiazku, mam dziecko,czesto wychodze sama,mam swoje zainteresowania itp,nie zyje tylko rodzinka, a tym bardziej nie zyje facetem jak to robi wiekszosc kobiet jakie spotykalam,czlowieka trzeba poznac a na to potrzeba czasu i checi, powodzenia w poszukiwaniu kolezanek

Gość matam8555
Napisalam bezdzietnej i napisalam tez,ze nie wszystkie sie zmieniaja.Czytaj uwaznie zanim skomentujesz.Jak moge miec cos do kobiet ktore maja dzieci?Wez sie zastanow.Takich kolezanek mam mnostwo wlasnie i niestety maja zobowiazania wobec swoich dzieciaczkow wiec nie mozna robic wszystkiego co z dziewczynami bez dzieci.Tylko o to chodzi...Przeczytaj jeszcze raz co wczesniej napisalam,bo widze,ze uczepilas sie tylko jednego zdania.Wobec matek wypowiedzialam sie pozytywnie jak bys nie zauwazyla:)Pozdrawiam

Gość a gdzie jest to napisane
jak mozna powiedziec ze sie szuka kolezanki bezdzietnej? puste jestescie i tyle, nie kazda mama zyje tylko dzieckiem, gdzie to jest napsiane????

Gość ja jestem ze streatham hill
jak chcesz napisz gogonia81@o2.pl mam 30 lat

Gość PoliczDoPieciu
To i ja zapytam. Southgate? Enfield? Barnet? Muswell Hill? Woodgreen? Nie, nie mam dzieci jesli o to chodzi, i jest to jakims kryterium w tym "konkursie".. ;)

Gość Wisteria86
Heej;) Ja jestem z erith, moze nie az tak blisko, ale jakby nie bylo ciagle to ta sama strona rzeki;) aaa I baaardzo zainteresowana kawkami w fajnym dziewczynskim gronie;) Ps: dzieci brak - adnotacja tak na wszelki wypadek

Gość belvederka8
hej.ja jestem z belvedere -to jedna stacja od ciebie. dawno mieszkasz w londynie. ja juz 4 lata!!!

Gość Wisteria86
Woow!!:)to naprawde rzut beretem!:):):) w londku ogolnie 7 lat, ale na ta wiosunie:d dopiero sie przeprowadzilam 5 miesiecy temu:) I baaardzo mi sie tutaj podoba!:) belvederka naprawde grzechem by bylo nie uczcic tego sasiedztwa!;)

Gość ika 1982
witam serdecznie poczytalam Wasze posty i niektore sa mi bardzo dobrze znane bo sama w takiej samej sytuacji nieraz sie znalazlam. Jest strasznie trudno znalesc dobra kumpele w tym miescie, szczegolnie ja jestes Polka a twoj facet nie jest, jest obcokrajowcem, nie wazne ze jest cudownym i cieplym czlowiekiem, ludziom, szczegolnie Polakom wystarczy zeby Ci dupe obrabic i obdazyc glupia i niezrozumiala niechecia...fajnie by bylo spotkac tu kogos kto jest w takiej samej sytuacji i mialby czasami ochote sie spotkac i szczerze pogadac. POZDRAWIAM

Gość BlueEyed
Czesc dziewczyny:) ja mieszkam w poludniowym Londynie i mam 21 lat:) jest tu ktos w podobnym wieku?:)

Gość iness78
hej wszystkim, szukam fajnych kolezanek z okolic abbey wood do rozmow przy kawce...

Gość szukam koleżanki z okolic
południowego londynu streatham norbury tooting balham croydon sutton morden i tak dalej jeśli jest ktoś z tych okolic dajcie znać :)

Gość fang
czasami bywam na clapham :)

Gość zwyczajna dziewczyna z polski
Ja wam powiem, ze sie spotykalam z Polkami z internetu, ale przestalam, trzeba miec naprawde duzo szczescia, zeby trafic na osobe, ktora nadaje na tych samych falach jak to sie mowi. Chyba jednak nie da sie z kims zaprzyjaznic na sile, wole sie jednak spotykac z ludzmi z pracy, nawet jesli sa Anglikami. Ale znam ich od dawna i sie przyjaznimy, brakowalo mi polskiego jezyka, ale Polki, ktore spotkalam sa strasznie zblazowane, wydaje im sie, ze sa lepsze od innych Polakow tylko dlatego, ze mieszkaja za granica, dalam sobie spokoj.