Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honda civic coupe for sale

Podejrzana osoba chyba,, chce kupić moje auto...

Polecane posty

Gość gość
Alfred przeleje kase jak ty mu przelejesz za niby koszty transportu auta :) ściema większa niż big brother

Gość gość
generalnie ten wątek potwierdził moje podejrzenia i sprawdziłem domenę z jakiej dostałem maila - lloydsverifypay.com - niby w nazwie jest nazwa banku Lloyds - w tymże banku teoretycznie Alfred Hartford ma konto, ale nieco kopania w google i okazało się, że domena jest wystawiona do kupienia... wysłałem maila do prawdziwego Lloyds Bank i zobaczymy co mi powiedzą... jak na razie wygląda to wszystko faktycznie bardzo podejrzanie...

Gość gość
Cała korespondencja to scam - nie ma niestety księcia kupującego auto. Jest transfer kasy do USA, gdzie bezdomny z ID obierze kasę w WesterUninon lub Moneyb i tyle go widzieli :) Skasować zablokować

Gość gość
To nazywa się: Przekręt nigeryjski! PS.stare jak świat

Gość gość
Do mnie napisał "Hartford Alfred" . Pyta o ostateczną cenę Volvo wystawionego na MotoGratka. Po przeczytaniu waszych wpisów na forum odpisałem by nie tracił czasu i pierdolił się oszust. Tak szczerze to nie wiem na co on liczy . Trzeba być półgłówkiem by uwierzyć w te jego historyjki.

Gość gość
Czy masz może odp. z banku Lloyds, bo gościu wypisuje że bank czeka na potwierdzenie, tylko czego, przelew to przelew. Pytanie czy nie współpracuje z jakimś Polakiem, ponieważ niektóre maile są składnie napisane po Polsku, a kolejne chyba google pomaga

Gość gość
Też potwierdzam, że koleś aktywny. Nie dalej jak wczoraj pisał do mnie z adresu hartfrdalfred@gmail.com

Gość gość
Mój cwel Hartford miał na imię Alfred.

Gość kierowiec
W takich sytuacjach oczywiście najlepiej odpuścić sobie takiego gościa. Wystawcie samochód na Ogis, klienta powinniście szybko znaleźć. Oni mają wielu odwiedzających, ogłoszenia pojawiają się z automatu na waszym FB, docierają do wielu ludzi. Niby samochodów jest wiele, ale każde sensowne auto powinno się udać sprzedać bez najmniejszych problemów...

Gość Arnie
Witam Państwa. Dziś nawiązał ze mną kontakt pan George Morris :D Historia j/w Anglia plus Albania. Dzięki artykułowi i Państwa komentarzom uniknąłem oszustwa. Całe życie staram się być uczciwy a tu na każdym kroku jeden człowiek drugiego, zwłaszcza biednego próbuje okraść z ciężko zarobionych pieniędzy. To takie dołujące. żona nauczyła mnie że każdą umowę, nawet ze znanymi operatorami trzeba dokładnie przeczytać. Nawet gdyby była lupa potrzebna! Wszędzie naciągacze i oszuści!!! BĄDŹCIE CZUJNI NA MAXA!!! Pozdrawiam. Poznaniak.

Gość gość
20/11/2017 przydażyło mi się to samo niejaki George Morris ps.georgemorris2008@gmail.com . Historia j/w Anglia plus Albania. Pozdrawiam. Jarek Poznań