Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuubzik

Tatuaż na kości ogonowej. Proszę o radę FOTO

Polecane posty

Gość y last man
nie rob sobie tego gejowskiego tatuazu ! strasznie jest taki nie meski na ogonie

Gość tatuaz z pinokiem jest swietny
szkoda,ze moj maz nie lubi tatuazy i na 100% sobie takiego nie zrobi:P

jak tatuaze to ja mysle ze najlepsze czarne.. kolory blakna, wyplukuja sie i z czasem to nie wyglada juz tak swietnie

Czarne tak samo blakną i tracą na jakości - zarówno te kolorowe jak i czarne trzeba z czasem odświeżyć jak się chce mieć zawsze "idealny"

czarne sie rozlewaja, ale nie blakna tak jak np zolty kolor, ktorego po kilkunastu latach widac moze ze 20%... tak samo szare czy czarne cieniowanie sa trwalsze

nawiasem odswiezania to jak najbardziej... ale i tak za kazdym razem bedzie coraz bardziej odbiegal od oryginalu

Nie wiem jak to się nazywa rozlewanie czy blaknięcie - w każdym razie u znajomych nieodświeżane tatuaże nie są już tak czarne jak kiedyś... znajoma ma kolorowy no i fakt, pamiętam go jak dopiero zrobiła to jest bledszy teraz ale w sumie jak ktoś nie wie to akurat u niej nie widać że jest "stary" tylko można pomyśleć że jest jasny. A czarne to po prostu zawsze widać że nie jest to taki ciemny czarny... no nie wiem jak to określić... w każdym razie nie mam nic do odrobiny koloru ;) Mi się w ogóle podobają tatuaże z cieniem, oczywiście zależy od wzoru no ale takie w jednym tonie- jednej linii mi są troszkę nudne

odrobina koloru a kolorowy tatuaz to zasadnicza roznica... jak zblednie ci punkcik to nawet nie zauwazysz... a jak 70% no to juz zasadniczo bedzie wygladalo kiepsko :)

Gość @Kruszyna093
Nie mów, że facet z takim tatuażem jest dla Ciebie pociągający... Ja mam też krzyż, ale na ramieniu.

Gość ojj na pewno się mylisz
dla wielu może być pociągający

na dole pleców boli. generalnie boli tam gdzie kości są płytko, np. stopy dlonie, obojczyki itp. Czy ludzie będą sie krzywo patrzeć? jeżeli mieszkasz na wsi to może, ale w dużym mieście raczej wtopisz się w tłum. Sama mam tatuaż prawie na pół pleców i nigdy nie spotkałam sie z jakims dziwnym zachowaniem w stosunku do mnie, a regularnie chodzę na basen.

Gość prędzej ktoś powie, że jest
gejem i dostanie wpier...