Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ból pozostał

Czas na zemste!

Polecane posty

Myślę o upokorzeniu wszystkich osób które mnie skrzywdziły, które uważały mnie za kogoś gorszego. Mógłbym ich zabic ale to byłaby zbyt mała kara, chce sprowadzic ich do stanu upokorzenia do stanu cierpienia, takiego cierpienia jakie ja odczuwałem przez te wszystkie lata.

Gość marta smart
nie spinaj się tak, bo kupcie w gacioszki nawalisz :classic_cool:

Nie spinam się. Potrzebuje z kimś porozmawiasz, nienawiśc na niektórych osobnikach niszczy mnie od środka. Potrzebuje porady, pomocy i zrozumienia a nie mam z kim na ten temat porozmawiac.

Gość jestem z tarnowa
nienawisc niszczy cie od srodka, gdybym byl twoim wrogiem to cieszylbym sie ze to tak cie dreczy, a prawda jest taka ze sie nie zemscisz

Gość marta smart
wiesz, niektórzy ludzie są niewarci, by zaprzątać sobie nimi głowę, marnować czas - swój cenny czas życie ma tyle do zaoferowania, nie marnuj czasu na nienawiść do malutkich ludzików to twój cenny czas - wykorzystaj go lepiej życie jest zbyt krótkie, małych ludzików jest zbyt dużo nie pozwól im, by zabrali ci jeszcze więcej niż dotychczas

Ale ja muszę się zemścic, czuje się przegrany. Jednocześnie mam wiele planów na przyszłosc. Wiele razy mówiłem że wszystko wybaczyłem, że postaram się zapomniec ale nie dam rady bo potem z powrotem wszystko do mnie wraca. Pragnienie zemsty, sprowadzenie kogoś do stanu upokorzenia, do tego by ktoś cierpiał, by ktoś zwijał się z bólu, by ktoś nigdy nie ułożył sobie normalnie życia.

Gość marta smart
w ten sposób to oni wygrają

Gość cytaty dobra i zła
Dobro i zło należy pamiętać wiecznie. Dobro, ponieważ wspomnienie, że kiedyś nam je wyświadczono, uszlachetnia nas. Zło, ponieważ od chwili, w której nam je wyrządzono, spoczywa na nas obowiązek odpłacenia zań dobrem. "walcząc z potworami pamiętaj abyś sam nie stał sie potworem" Daj sobie z nimi wszystkimi spokój, myśl o sobie jak najlepiej a napewno wygrasz sam ze sobą :)

Dlaczego mnie poniżali? Bo byłem i pewnie do tej nie miałem a właściwie to do tej pory nie posiadam żadnej inteligencji, nie umiem się wysłowic więc dla wielu osobników byłem popychadłem. Teraz marzy mi się jedno by w przyszłości rujnowac im kariery, rozbijac związki i niszczyc im wszystkie zawarte przyjaźnie a nawet doprowadzac do rzeczy których oni sami by nie zrobili.

Gość marta smart
zmierzasz w dół, coraz głębiej, do piekła nie umiesz się wysławiać? to dla niektórych wystarczający powód, by uderzać ale, czy także nie umiesz myśleć? nie wydaje mi się poprzyglądaj się ludziom, wielu ma ciasne umysły, małe możdżki bo ludzie już tacy bywają, bo nie jesteśmy gatunkiem doskonałym głupich ludzi chodzi po świecie więcej niż mądrych... cóż, ewolucja nie załatwiła wszystkiego doskonale i z tego powodu chcesz sobie piekło na ziemi uczynić? moim zdaniem - nie warto świat, mimo niedoskonałości, jest zbyt ciekawym miejscem, by się rozdrabniać na nienawiść, do spieprzonych przez ewolucję ludków ale twój wybór

Gość marta smart
nie posiadasz żadnej inteligencji? to fałszywa skromność? bije inteligencją od twoich wypowiedzi, sposobu formułowania myśli szkoda, że dałeś się zawładnąć takimi niszczącymi uczuciami użyje teraz tej inteligencji, by się z tego wygrzebać i być na końcu wygranym zmień kierunek

Gość marta smart
*użyj

I co mam patrzec na szczęście tych ludzi??? I to wszystko wytrzymac, teraz czuję w sobie dośc siły by ich upokorzyc, zdeptac, zrujnowac by zapamiętali mnie do końca swoich dni ale z drugiej strony moje sumienie...

Gość przypadkowy
aha widze ze ktos nie wziął leków

Gość marta smart
sumienie? no nie wiem... pewnie warto czegoś zaniechać dla niekalania sumienia, to właściwie też jest robienie czegoś dobrego dla siebie - paradoksalnie nieco egoistyczne podejście ;) ja to widzę w szerszym wymiarze i gadanie o sumieniu jest z mojego punktu widzenia uwstecznieniem, ale jeśli ciebie to powstrzyma przed zatraceniem się - niechaj i tak będzie.