Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie rozbita aaa

JAK WY BYŚCIE SIĘ POCZUŁY? CZY JA PRZESADZAM?

Polecane posty

Gość nielpmpletnie rozbita bbb
NIEDOJRZAŁOŚĆ "jest cudownie, wymarzona miłość itd...", cudownie - bo wreszcie spotkała kogoś, z kim może sypiać. wymarzona miłość - próbuję sobie wyobrazić jaką miłość sobie wymarzyła. "wiem że napewno mnie nie zdradza" - to ważne SPEŁNIENIE MARZEŃ. "jak ja z nim zerwę to nie będę miała kompletnie nic - marną prace i to tyle" - marzyła o tym, że KRÓLEWICZ da jej wszystko; ona nie musi sobie stawiać żadnych ambitnych celów; przecież żyje tylko po to aby być kochaną. Okropne ROZCZAROWANIE. 27 lat to już czas aby coś wiedzieć o życiu. "po co on ze mną sypia" - zaskakujące pytanie. "weznę kilka dni wolnego od niego, bo dziś napewno nie mogę się z nim widzieć i chyba to wszystko muszę przemyśleć" - na myślenie nigdy nie jest za późno. Ale co robiła przez dwa lata? "prawdopodobnie weźniemy ślub z innymi ludźmi" - potraktował ją jak baca swoją owieczkę; może gdyby tak jeszcze "gotować umiała". Co ona na to? "poczułam się jakby mi poprostu ktoś dał w pysk" - nic dziwnego ONA DOSTAŁA W PYSK. Ale nie zareagowała. Dała PRZYZWOLENIE na następne razy. "może się równie dobrze okazać , że facet cię kocha tylko kretyńsko nie przemyślał co pierniczy" - to jest wielce prawdopodobne; kocha z wzajemnością i NIE MA ZAMIARU SPIEPRZYĆ TEGO jakimś ślubem.

a swoją drogą to niepoważny koleś w takim wieku ?" już nie bardziej niż autorka :)

Masakra:O Po takim tekście ubrałabym się i wyszła. Widać, że gość nie traktuje Cię poważnie:O

Gość Śiczna Gaduła
TO CO ZE MASZ MARNA PRACE- NIKT NIE POWIEDZIAL ZE NIE SPOTKASZ DLA CIEBIE PRZEZNACZONEGO FACETA. A LEPIEJ BEDZIESZ SIE CZULA JAK BEDZIESZ JESZCZE STARSZA I ON CI PRZYJDZIE I POWIE ZE MA INNA TO SWOJA WYMAZONA TO CHYBA NIE BEDZIE LEPSZE- W ZARTACH TAKICH RZECZY SIE NIE MOWI BO KOLEZANKA Z GORY MA RACJE TO NIE JEST ŻADNE PRZEJEZYCZENIE. NIE POWAZNIE CIE TRAKTUJE I TYLE, PRZYKRO MI ZE CIERPISZ ALE MYSLE ZE ZNAJDZIESZ LEPSZEGO- UWIERZ MI MAM WIEDZE NA TEN TEMAT