Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninjaaaaaaa

Ehhhh, szkoda mi jej.

Polecane posty

Gość ninjaaaaaaa

Mój kumpel wyjechał do Grecji i tam zakochała się w nim murzynka. Przywiózł ją do polski i mieszkają razem. Sęk w tym, że ona ni w ząb nie zna polskiego. On przy kumplach mówi o niej per "moja czarna kuurwa" "ta moja suka nieźle gotuje" a ona uśmiecha się nieśmiało :( Żebyście ją widzieli co za smutny widok. Mała, skromna dziewczyna uśmiechająca się nie mając pojęcia o co chodzi. Widok jej jest tak żałosny, ze po chwili człowiek zaczyna jej współczuć takiego debila. Zapytałem ostatnio tego duupka czemu ją tak traktuje a on na to, że ona i tak nic nie rozumie. Od tamtej pory do niego nie chodzę ale wiem że inni chodzą i śmieją się w niebogłosy z tych durnot. Żal mi tej biednej dziewuszki. Nie wiem jak jej pomóc.

Gość ninjaaaaaaa
Dałem jej rozkosz w postaci gwałtu analnego, ale nic nie pomoglo. Jego tez zgwalcilem ale w usta i nadal tak gada :(

Gość ninjaaaaaaa
Dziękuję podszywie za namiętne podbijanie mojego tematełe 🖐️

Gość zastanawiajaca sie powaznie
właśnie, może pomóż jej się zapisać na kurs polskiego?

Gość ninjaaaaaaa
ostatnio jak bylismy w knapie to zgubila gdzies kolczyk, a on bil ja kutasem po twarzy 10 min, a ona nic nie rozumieć

Gość ninjaaaaaaa
Ciężko nauczyć polskiego nie znając jej języka (nawet nie wiem po jakiemu ONa mówi) Jak mam wytłumaczyć czym jest "kuuurwa" nie wiedząc jak jej to w jej języku :P Skomplikowana sprawa :P Nie wyobrażam sobie tego.

Gość ninjaaaaaaa
Ona nie wychodzi w ogóle z domu. My mieskzamy w małej miejscowości (żeby nie napisać na wsi).

to może pójdź raz do nich i "du ju spik inglisz" wszystko rozwieje? spróbowałaś już tego?

Gość ninjaaaaaaa
Ona nie "spik inglisz" :d

Gość ninjaaaaaaa
Ona chyba tylko spik po francusku. Oboje wyjechali do Grecji do pracy. Wiem, że żeby się dogadać pokazują sobie słowa w słowniku (ale nie jestem pewnien w jakim. Prawdopodobnie francuskim)

ja pierdziu :o jak można się zgodzić na coś takiego... możesz znaleźć na sieci słowa wulgarne i kiedy coś takiego powie powiedzieć głośno po fr co to oznacza