Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co myslicie i takim zachowaniu?

Polecane posty

Mój facet ciagle chce mna rzadzić. Jak gotujemy obiad , jak cokolwiek robimy. Mówi mi jak mam to robic ,ciagle się czepia i on wie lepiej wg niego. Co konczy się ciagłymi kłotniami. Ja mu mowie ,że ja ja smażę to niech on sie nie wtraca. ale to jak grochem o ścianę On ciagle mówi ,,to nie tak ma być ,masz sie mnie słuchać bo ty nic nie wiesz" Nie wiem co to za tekst ,że ,,mam się go sluchac"? a co to ja arabska kobieta jestem czy dziecko ? Np ostatnio nie kupiłam tego sosu tej marki co on chciał do obiadu tylko podobnej marki to już była wielka awantura . tak samo on chciał do picia coś tam ,ale nie było więc kupiłam to samo tylko innej marki. I już to wystarczyło żeby sie obrazic na mnie pół dnia i stwierdzić ,że nic z tego nie będzie.. Albo potrafi się obrazić za to ,że np za długo wg niego sie maluje . jak wogole się zacznę malować to jest już wypominanie ,że po co ,że ważny jest charakter ,a nie malowanie się i takie tam.. I tak ciagle sie kłocimy bo żebyśmy się nie kłocili to wszystko by musiało być doladnie tak jak on chce.. Albo jak oglądam coś w tv to on komentuje ,że to glupie i ,,o rany jak ty możesz takie głupoty oglądać" i setki komentarzy..

Gość roladinia
może okres dostał ?

ja na Twoim miejscu zrobiła bym sobie wolne od gotowanie , może wtedy doceni jak sam się pogimnastykuje w kuchni chyba troszkę za dobrze ma:)

No własnie strasznie drobiazgowy.. bo co z tego ,że kupiłam sos innej marki? czy to powód do awantury? bo co w zyciu sie kłócic o takie mało istotne rzeczy? On wogóle uważa ,że facet powinien dominowac nad kobietom i że facetom wiecej wolno.. A nikt mi nie będzie dytował kiedy mam się malowac , jak mam sie ubierać co mam oglądac w tv ,co mam jeść ,a czego nie.. a on chce mieć nade mną zupełna konyrole

jakbym czytala o swoim ojczymie, slowo w slowo..., identyko. oczywiscie zwiaze nie przetrwal. a koles z czasem stal sie jeszcze gorszy

kobietą oczywiście miało być sorry dzisiaj roztrzepana jestem

Gość kozibonk...
kochana, prosze cie ,zrob sobie przysluge ,nie amrnuj juz wiecej czasu, kopnij kolesia w dupe i znajdz sobie lepszego..........

Gość prawda jest taka ze ta osoba s
prawda jest taka ze ta osoba sie niestety nie zmieni...bedzie jeszcze gozej, sama mam takie osoby w otoczeniu, uciekaj puki czas

musisz po prostu go ignorować i okazywać to a z czasem może zauważy że jego zrzędzenie obija się grochem o ścianę

Gość prawda jest taka ze ta osoba s
ignorowanie nic nie zmieni, dlatego ze taka osoba bedzie wyzywac sie jeszcze gozej, to juz taki charakter wiem co mowie !!!!!

właśnie ... gorzej jak w drugą stronę to pójdzie to na starość naprawdę wyrazy współczucia ..

mój ojciec się zachowuje podobnie. dlatego przed nim spieprzam. a Twój facet jak jest taki mądry to niech wszystko robi sam.

Albo np jak ja się śpiesze na egzamin to on sądzi ,że obojętnie ile mi czasu zostało powinnam nam zrobic śniadanie i zmyc naczynia.. ja wtedy sie buntuje i mowie ,że nie zdążę ,a egzamin ważniejszy to juz wielka obraza i narzeknanie w stylu ,, tak ja wiedziałem , w końcu czego się mogłem spodziewać ,a ile to zajmie ci zmycie naczyc i zrobienie sniadania" to wtedy ja mówie ,,słuchaj ty zostajesz w domu więc możesz to zrobić , aj sie śpieszę ,a jak nie zdarzę na egz to dopiero będzie, a naczynia nie uciekna nic się nie stanie jak 2 talerze poleżą w zlewie prze 2 godziny" ,a potem on swoje i juz jest awantura..

ten człowiek jest chamski i życie z nim to jakaś masakra. weź go może zostaw, co?

huńćwok- no właśnie jak taki mądry niech robi sam .. ale jakbym mu tak powiedziała oczywiście była by kolejna awantura.. bo jak mogę np cos usmażyć jak on mi ciagle dyktuje jak mam to robić np ,, daj na wiekszy ogien" ja mówię ,że taki wystarczy...i tak w kółko..

Myślę nad tym zeby go własnie zostawić bo ciężko z nim wytrzymać.. Jest upierdliwy jak taki zrzędliwy 80-letni dziadek

Gość filozofka od dupy maryny
a on jest arabem?

nie jest arabem własnie jest polakiem ,ale niestety czasem sie zachowuje jak arab ..

Gość starszna maruda z niego
i typ dominujaco-zaborczy mialam podobnego typka - jestem atrakcyjna kobieta a wszystko mu we mnie nie pasowalo, to co robilam tez mu nie pasowalo - kiedy mial zly humor. no i w ostatecznosci bardzo szybko z nim zerwalam - bo ile mozna wytrzymac takie upokazanie. to jest frustracja - spowodowania zapewne niewyzyciem seksualnym, czy problemami z tym zwiazanymi. mozna ewentualnie jeszcze pokazywac wiecej charakteru - zaznaczac tez swoja obecnosc przez mocne odgryzanie sie, twarde pokazywanie swoich racji, punktu widzenia i sie ciagle "przepychac" o wladze z taka osoba, ale to dla tych co nie szukaja spokoju i bezpieczenstwa a haju emocjonalnego i adrenaliny :P w kazdym razie nie polecam pokladac uszu i ulegac

to jest frustracja - spowodowania zapewne niewyzyciem seksualnym, czy problemami z tym zwiazanymi." wnioski wyciągnięte z tzw"dupy" :D

Gość akurat prawda
straszny upierdus ten twoj chlopak.... przepychanki slowne moga cie niszczyc psychnicznie... takie bawienie sie , kto jest gora a kto nie,,, czy o to chodzi w normalnym zwiazku?