Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

9uuu3

przepisywanie ocen- studia

Polecane posty

Studiuje równolegle na 2 uczelniach, na UŚ filozofie miałam przez jeden semest i zakonczona byla zaliczeniem i oceną z egzaminu. Na drugiej uczelni filozofię mam przez 2 semestry, pierwszy semestr kończy się tylko zaliczeniem, drugi semestr kończy się egzaminem. Czy tę oto ocenę którą uzyskałam z egzaminu po pierwszym semestrze moge przepisać jako ocenę końcową na drugi semest na drugiej uczelni? Mam nadzieje ze zrozumieliscie o co chodzi.. Czy wogole warto sie pytac wykładowcy czy jest to absurdalne?

Gość 888888888888888888888
Piszesz, że jesteś studentką. Czy dorabiasz sobie w agencji towarzyskiej ?

Gość zapytac zawsze możesz
jak wykładowca jest w porządku, to powinien przepisać

Gość młoda pani domu
To zależy czy zgadza się program przedmiotu i czy masz tyle samo godzin...

Gość Avikaa
czesc, mialam taka sytuacje, chodzilo o przepisanie oceny z politechniki na uniwerek. Ale prowadzacy odmowil mi przepisania. Musialamnapisac podanie do dziekana, wszystko w nim wyjasnilam, zostawilam potwierdzona kserokopie i wszystko bylo ok. :)

Gość Avikaa
aaaa i jeszcze zapomnialam godzinowo to musi sie zgadzac bo jesli nie to obawiam sie ze moze to stanowic problem...

U mnie przepisują tylko jeśli wykładowcy się 'znają'. Mam na myśli jeśli wiedzą, że ta druga osoba, jest dobrym wykładowcą i przekazała jakąś wiedzę. też studiuje na UŚ.