Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladoholiczka

Naśladuję moją koleżankę. Głównie ubiór, ale też zachowanie! POMOCY!

Polecane posty

Gość czekoladoholiczka

Mam niskie poczucie własnej wartości. Wydaje mi się, że jest lepsza we wszystkim. Jest szczuplejsza, ładniejsza i myślę, że fajniejsza. Rzadko z nią rozmawiam, chociaż chodzimy razem do klasy (3 gim). Pozostaje mi tylko obserwować na lekcji. Jak się uczesała, wymalowała, ubrała. Jak się zachowuje, chodzi, mówi, je. Obserwuję wszystko, a później (raczej nieświadomie np chodzę jak ona). Wcześniej nie miałam pieniędzy, aby ubierać się jak ona, teraz już mam i niestety wyglądam jak jej klon. To nie jest chwilowa fascynacja, to już się ciągnie trzeci rok. Wcześniej zawsze krytykowałam takie osoby, a teraz sama się taka stałam! Czuję się gorsza i chcę być jak ona. Będąc sobą wydaje" mi się że jestem taka bezosobowa... Próbowałam się "przerzucić" na jakąś publiczną osobę, ale wtedy mogę naśladować jedynie ubiór. Naśladuję nawet jej wady typu ciągłe narzekanie... Jest bogatą, rozpieszczoną jedynaczką. Nie wiem co mam robić. Podoba mi się wszystko co z nią związane, jednocześnie nie chcę by postrzegano mnie jako jej klona.

Gość Dolly89
Nie wiem co powiedziec

Gość nie rób z siebie wariatki :)
no własnie publiczna osoba byłaby lepsza - znajdź sobie jakiegoś idola...dowiedz się o nim jak najwięceji startuj. No chyba,ze chcesz byc kopią kolezanki , ale zaraz konczy się rok szkolny i bd lipa. W liceum moze byc gorzej ..