Gość Annnyya Napisano Luty 28, 2011 Hej. Mam taki problem... Jestem z chłopakiem ponad rok i przez pierwsze kilka miesięcy on mial kilka "koleżanek" z którymi często rozmawiał przez telefon. Mówilam mu ze mi sie to nie podoba, ale on zapewnial ze to tylko znajome i ze zazwyczaj one do niego dzwonią.. No więc trwało to jakiś czas. Teraz gdy do mnie ktoś dzwoni on staje się strasznie zazdrosny i zdenerwowany. Mówi ze mi nie ufa i że mam przestac odbierac telefony od jakis kolesi. Dobra, przyznam ze czasami specjalnie tak robie zeby wzbudzic w nim zazdrosc przez to jak bylo kiedys i jak on sie zachowywal. Ale nie wiem czy mi to na dobre wychodzi. Teraz stal sie taki nieufny, denerwuje sie ze jak on pracuje to pewnie ja sie z kims umawiam itp.. Pamietam jak kiedys nigdy mnie nie złapał zeby do mnie ktos dzwonil to wtedy duzo razy slyszalam jak mówil ze w koncu znalazl dziewczyne ktorej moze zaufac. (jego byla go zdradziła). Moze naprawde nie powinnam mu dawac powodow do zazdrosci.. Ale czasami po prostu chce zeby bardziej o mnie zabiegał i mial szczypte niepewnosci. Pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach