Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostraadama

Pomozcie... czyzby?

Polecane posty

dziewczyny postanowilam dolaczyc do forum, pewnie taich tematow jest juz mnostwo ale za duzo tego zeby wszystko przejzec... pomozcie, bardzo staramy sie z narzeczonym o dzidziusia i prawie rok nic z tego nie wychodzi, ja juz jestem prawie po wszystkich badaniach i jest ok, teraz kolej na narzeczonego... bedzie robil w przyszlym tygodniu... jednak moje pytanie jest inne, zamiast spoznionego (4 dni) okresu dostalam tylko brazowego plamienia ktore trwalo rowne 2 dni do tego masakrycznie boli mnie glowa i krzyz, ostatnio ktos mi powiedzial ze strasznie szybko sie unosze (normalnie jestem raczej spokojna osoba) do tego dzisiaj rano w autobusie stanal koo mnie pan ktory zional alkoholem, jakos nigdy nie przeszkadzal mi zapach alkoholu a teraz o malo nie zwymiotowalam... pomozcie prosze czy ktoras miala takie objawy? mam nadzieje ze to ciaza ale boje sie nawet robic kolejnego testu... bo jak kolejny raz wyjdzie negatywny to juz sie chyba zalamie...

lepsza jest wiedza - zrob test nie wiem po co zadajesz takie pytania skoro doskonale wiesz, ze takie objawy moga towarzyszyc ciazy. przez net nikt ci jej nie stwierdzi - zrob test i wyluzuj bo czesto za bardzo sie chce i sie wtedy nei udaje