Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina-Ewa...

Mój facet w kółko się mnie czepia jak kieruje jego samochodem

Polecane posty

Gość Karolina-Ewa...

Prawo jazdy mam od półtora miesiąca. Ja nie mam swojego samochodu, więc zazwyczaj kiedy gdzieś się razem wybieramy to jedziemy jego samochodem np na jakąś impreze, czy do kogoś w odwiedziny. On zawsze prosi mnie, żebym kierowała, bo chce sobie wypic kilka pic czy coś. Ja nie mam nic przeciwko bo wiem, że muszę dużo jezdzic, żeby nabrac wprawy i nawet lubie. ale problem jest w tym, że on mnie strasznie zniechęca, jak już jedziemy, bo ciągle mu coś nie pasuje. a to, że zrobiłam za duży łuk wyjeżdzając z podwórka. wszystko było ok po prostu on robi inaczej. a to później, że za szybko ruszyłam. a czemu tak kierownice trzymam, bo lepiej jest tak jak on robi i cały czas coś mi gada. i tak jest przez całą drogę powrotną, jeszcze jak jest wcięty to już calkiem. przez to ja się denerwuje i się zniechęcam. wiadomo, że nie jezdze jeszcze świetnie, ale prawo jazdy mam dopiero troszkę ponad miesiąc. staram się jezdzic ostrożnie, nigdy nie stworzyłam żadnego zagrożenia, trzymam się przepisów, a mimo to on ciągle się mnie czepia. Ma swoje nawyki i chce, żebym ja jezdziła dokładnie tak jak on. To on namówił mnie na kurs, pózniej jak zdałam egzamin to każdemu się chwalił, że w końcu ma kierowce i teraz też przy kimś zawsze mnie chwali, że dobrze jezdzę, że wszystko fajnie, a jak jedziemy sami to ciągle musze się nasłuchac że wszystko nie tak. Czasem mam ochote mu powiedziec pare słów, że nie będę prowadzic, niech nie pije i sam jedzie jak jest taki mądry. straszne to jest dla mnie, bo teraz przed każdą swoją jazdą się denerwuje.

Gość Karolina-Ewa...
up...

Gość Karolina-Ewa...
Rozumiem, że tematy o penisach i gwałtach są ciekawsze ale może jednak ktoś odpisze.

Gość poka tzytze!
:)

Gość jkdka
skroc do dwoch zdan bo nie ma sensu tyle dczytac

Gość Karolina-Ewa...
te kilka linijek to tak wiele?:O ok idę pa

Gość mietekkkk
zdecydowanie za duzo dla przecietnego polaka

Gość kobieto to normalne
każdy facet tak reaguje,pan i władca w każdej sytuacji i zawsze najlepszy. Najlepiej nie reaguj na jego paplaninę,albo przytakuj słodko,a rób i jedź po swojemu i problem z głowy :D

Gość Karolina-Ewa....
O ktoś odpisał;) ja wiem, że faceci tak mają, ale w takim razie po co chce żebym kierowała? i to jeszcze jest zadowolony, bo wcześniej jak była impreza to jechalismy taksówką, albo jakiś znajomy nas odwoził, a teraz mu fajnie bo jedziemy samochodem, on pije ja kieruje. sam tak chce, a pozniej ciągle mu coś nie pasuje. na początku ja strasznie chciałam prowadzic, ale teraz jak on mi ciągle zwraca uwage to już mam dosc i najchętniej bym wogole nie wsiadała do jego samochodu