Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kim mowa

kiedy ostatnio widzieliscie jaka mega zjawiskowa dziewczyne?

Polecane posty

Gość o kim mowa

Czy zdarzylo wam sie to ? Chodzi mi o taka spotkana na zywo a nie np. w tv lub necie. Jezeli tak to jak wygladala ta zjawiskowa pieknosc?

Ostatnio widziałem ją 7 lutego 2003 roku. Była naprawdę zjawiskowa i oczywiście byłem w niej zabujany :o

Gość abf
ja widzialem ponad rok temu w metrze małolata ale miala urode kota , zajebiste oczy , usta i ubrana fajnie - nie jak klon, kazdy na nia patrzyl bo byla cudowna ale z wredną miną :P

Gość z pół roku temu
tez sie zabujalem. A jaka byla? Taka normalna, naturalna dziewczyna, nie wymalowana, nie wypindrzona, krótkie naturalne paznokcie, naturalny kolor włosów, inteligentna, mądra, delikatna, małe, za to jakie ładne piersi mm. Oj dawno takiej nie widziałem! wkoło same trendy kobiety, bizneswoman, eleganckie, wypindrzone, makijaż, uniform itd.

Gość Dra Cula
Dzisiaj rano, kiedy przed pójściem do pracy spojrzałam w lustro :D

Gość krol begal pierwszy
ojej z 4 lata temu z tramwaju wyłazila .Twarz zadna modelka ale byla szczuplutka cialko idealne,I buzia taka serdeczna taka mila no mowie szok.Taka to lodzika robi z milosic a nie za kare to z jej oczu wyczytalem tak mi sie wydawalo przynajmniej .Cos pieknego naprawde