problem_z_innymi_dziewczynami 0 Napisano Luty 28, 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam takowy problem, otóż z dziewczyną jestem już ponad 10 miesięcy i związek wydaje mi się prawie idealny. Kłócimy się od czasu do czasu, ale to chyba w każdym związku się pojawia. Dodam, że mieszkamy ze sobą już baaaardzo długo i szczerze powiedziawszy świetnie się układa. Podobno pary się rozstają jak ze sobą w końcu zamieszkają a u nas na odwrót. Jeszcze bardziej się do siebie zbliżyliśmy. No to teraz do meritum: mimo tego, że z moją Ukochaną dobrze mi się żyję i nie widzę siebie z inną dziewczyną, bo czuję że Ona jest dla mnie stworzona, to podobają mi się z wyglądu inne kobiety i to nagminnie. Jeśli widzę jakąś ładną kobietę w mieście to spojrzę na nią i pomyślę "ho ho". Oczywista sprawa, że nie chcę z nią nawiązywać znajomości po prostu podoba mi się z wyglądu. No i tu jest problem, bo czy nie powinno być tak, że oprócz swojej Ukochanej nie dostrzega się seksowności i atrakcyjności innych kobiet kiedy się tę jedyną naprawdę kocha? Rozmawiałem o tym z Ukochaną i jej jest bardzo przykro z tego powodu. Czuję, że ją kocham, że Ona kocha mnie, ale to nas rozdziela i już sam nie wiem co mam robić :( Co Wy na ten temat myślicie? możecie coś poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mega dancerka Napisano Luty 28, 2011 to musisz je anal izować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 28, 2011 Uświadom jej, że ona również "nagminnie" podoba się innym mężczyznom. To pomoże wam zachować równowagę w związku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kicikicikotka Napisano Luty 28, 2011 to znaczy ze nie jestes pedalem a to juz jest sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cerin 0 Napisano Luty 28, 2011 Każdy potrafi docenić urodę atrakcyjnego człowieka, niezależnie od etapu związku. To całkiem naturalne. Mogę sobie pomyśleć "ale facet!", co nie znaczy, że mam ochotę na jakąkolwiek znajomość z nim. Twoja dziewczyna również może podobać sie innym facetom, Ty innym kobietom.Nie trzeba było jednak mówić jej o tym. Nie dziwie jej sie, że zrobiło jej sie nieswojo. Więc zwracanie uwagi na urode innych kobiet nie jest niczym niezwykłym, dopóki nie bedziesz myslal o umawianiu sie na randki z nimi. Wtedy bedzie to znaczylo,ze nie kochasz jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach