Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problem_z_innymi_dziewczynami

Problem: Podobają mi się inne dziewczyny, nie tylko moja jedyna

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Mam takowy problem, otóż z dziewczyną jestem już ponad 10 miesięcy i związek wydaje mi się prawie idealny. Kłócimy się od czasu do czasu, ale to chyba w każdym związku się pojawia. Dodam, że mieszkamy ze sobą już baaaardzo długo i szczerze powiedziawszy świetnie się układa. Podobno pary się rozstają jak ze sobą w końcu zamieszkają a u nas na odwrót. Jeszcze bardziej się do siebie zbliżyliśmy. No to teraz do meritum: mimo tego, że z moją Ukochaną dobrze mi się żyję i nie widzę siebie z inną dziewczyną, bo czuję że Ona jest dla mnie stworzona, to podobają mi się z wyglądu inne kobiety i to nagminnie. Jeśli widzę jakąś ładną kobietę w mieście to spojrzę na nią i pomyślę "ho ho". Oczywista sprawa, że nie chcę z nią nawiązywać znajomości po prostu podoba mi się z wyglądu. No i tu jest problem, bo czy nie powinno być tak, że oprócz swojej Ukochanej nie dostrzega się seksowności i atrakcyjności innych kobiet kiedy się tę jedyną naprawdę kocha? Rozmawiałem o tym z Ukochaną i jej jest bardzo przykro z tego powodu. Czuję, że ją kocham, że Ona kocha mnie, ale to nas rozdziela i już sam nie wiem co mam robić :( Co Wy na ten temat myślicie? możecie coś poradzić?

Gość /////////////
ile macie lat? od jak dawna się znacie?

Gość krol begal pierwszy
Rozmawiałem o tym z Ukochaną i jej jest bardzo przykro z tego powodu. hahah jaki z Ceibie przypalowiec to tak jak bys powiedzial jej ze wszystkei orgazmy z nią udawales .haha ty łotrze na miescie nie patrz na inne masz swoja i miej spuszczona glowe jak masz szczesliwe zycie to tego nie psuj

Gość NO JESTES IDIORTA ZE JEJ POWIE
DZIALES. i nie wierze ze nie przyszlo ci do glowy ze takich rzeczy sie nie mowi swemu partnerowi. nie masz 15 lat zeby miec takie ograniczone myslenie a co do tematu,to chyba oczywiste ze np mozesz ocenic ze jakas dziewczyna jest ladna i twa dziewczyna ze jakis facet przystojny,problem pojawia sie jesli idziesz ulica i widzisz jakas i myslisz: ale bym ja przepieprzyl.

Jesteście razem tylko 10 miesięcy ale mieszkacie razem już dłuugo. Ciekawe masz poczucie czasu. I do tego jesteś niesamowicie dojrzały nie wiedząc, że to normalne, że podobają nam się różne osoby nawet jak jesteśmy w związku. Nie wszystko co wpadnie w oko trzeba brać do ręki