problem_z_innymi_dziewczynami 0 Napisano Luty 28, 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam takowy problem, otóż z dziewczyną jestem już ponad 10 miesięcy i związek wydaje mi się prawie idealny. Kłócimy się od czasu do czasu, ale to chyba w każdym związku się pojawia. Dodam, że mieszkamy ze sobą już baaaardzo długo i szczerze powiedziawszy świetnie się układa. Podobno pary się rozstają jak ze sobą w końcu zamieszkają a u nas na odwrót. Jeszcze bardziej się do siebie zbliżyliśmy. No to teraz do meritum: mimo tego, że z moją Ukochaną dobrze mi się żyję i nie widzę siebie z inną dziewczyną, bo czuję że Ona jest dla mnie stworzona, to podobają mi się z wyglądu inne kobiety i to nagminnie. Jeśli widzę jakąś ładną kobietę w mieście to spojrzę na nią i pomyślę "ho ho". Oczywista sprawa, że nie chcę z nią nawiązywać znajomości po prostu podoba mi się z wyglądu. No i tu jest problem, bo czy nie powinno być tak, że oprócz swojej Ukochanej nie dostrzega się seksowności i atrakcyjności innych kobiet kiedy się tę jedyną naprawdę kocha? Rozmawiałem o tym z Ukochaną i jej jest bardzo przykro z tego powodu. Czuję, że ją kocham, że Ona kocha mnie, ale to nas rozdziela i już sam nie wiem co mam robić :( Co Wy na ten temat myślicie? możecie coś poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ///////////// Napisano Luty 28, 2011 ile macie lat? od jak dawna się znacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mystery_ 0 Napisano Luty 28, 2011 dziwne gdyby się nie podobały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problem_z_innymi_dziewczynami 0 Napisano Luty 28, 2011 Oboje jesteśmy na studiach i też na studiach się poznaliśmy. niedawno minął rok jak się znamy. Wiem, że to krótko, ale chyba jak spotka się odpowiednia osobę to czas szybko leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krol begal pierwszy Napisano Luty 28, 2011 Rozmawiałem o tym z Ukochaną i jej jest bardzo przykro z tego powodu. hahah jaki z Ceibie przypalowiec to tak jak bys powiedzial jej ze wszystkei orgazmy z nią udawales .haha ty łotrze na miescie nie patrz na inne masz swoja i miej spuszczona glowe jak masz szczesliwe zycie to tego nie psuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problem_z_innymi_dziewczynami 0 Napisano Luty 28, 2011 Właśnie w tym problem, że nie potrafię nad tym zapanować. Chciałbym z tym skończyć, ale oczy same widzą, co chcą widzieć :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NO JESTES IDIORTA ZE JEJ POWIE Napisano Luty 28, 2011 DZIALES. i nie wierze ze nie przyszlo ci do glowy ze takich rzeczy sie nie mowi swemu partnerowi. nie masz 15 lat zeby miec takie ograniczone myslenie a co do tematu,to chyba oczywiste ze np mozesz ocenic ze jakas dziewczyna jest ladna i twa dziewczyna ze jakis facet przystojny,problem pojawia sie jesli idziesz ulica i widzisz jakas i myslisz: ale bym ja przepieprzyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boratka 0 Napisano Luty 28, 2011 Jesteście razem tylko 10 miesięcy ale mieszkacie razem już dłuugo. Ciekawe masz poczucie czasu. I do tego jesteś niesamowicie dojrzały nie wiedząc, że to normalne, że podobają nam się różne osoby nawet jak jesteśmy w związku. Nie wszystko co wpadnie w oko trzeba brać do ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach