Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona076

co sądzicie o tym???

Polecane posty

Czesc, opowiem wam moją sytuacje. Do mniej więcej 3 lat znam chłopaka, jesteśmy kolegami a nawet powiedziałabym ze przyjaciółmi, spotykamy się od czasu do czasu bo nie ma go w polsce. Na początku zanjomości zależało nam na sobie ale jakoś się to rozpadło i on znalazł sobie dziewczyne. Po zdenerwowaniu wyznałam mu miłośc lecz nie mogł zrobić z tym nic bo kochał juz inna. Nalegałam, robiłam wszytko ale nic z tego. Miał jeszcze chyba ze 2 dziewczyny ale nigdy nie chciał być ze mną (tak to wygląda). Robiłam wszystko zeby cos poczuł do mnie i po pewnym czasie postanowił zerwać kontakt ze mną ze lepiej bedzie jak gdybysmy się nigdy nie znali. Olałam to i nadal pisalismy i piszemy do siebie. Nie umiem go skreslić i cos mnie ciągnie nawet pomimo tego jego postanowienia. A teraz jakos tak się zgadaliśmy, ze pojedziemy na wspolny weekend w góry (wymarzona randka, jego pomysł na taki weekend). Pomóżcie i doradzcie czy warto jechać, co on ma na myśli??? AAA i od razu mówie ze nawet po wszystkim nie gwarantuje jego osoba nic na przyszłość. Jest jaki jest i nic tego nie zmieni.

Gość aha i achhhhhh
głupota ludzka, a raczej kobieca w tym przypadku, nie ma granic. Fruwaj dziewczę wysoko :D