Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjlblabla

prosze o porade kto sie zna

Polecane posty

Gość jjlblabla

hej, licytuje cos na allegro, tzn biore udzial w licytacji w sumie przypadkiem i powiedzmy ze wygram ta licytacje i co wtedy? czy koniecznie musze kupic ten produkt? i czy osoba ktora wystawila produkt musi mi go sprzedac??? nawet jesli cena jej sie nie podoba? ja chce kupic ta rzecz i nawet wylicytowalam troche taniej wiec sie ciesze ale nawet ni wiem czy na pewno mimo wygranej ją dostane jak to jest z ta licytacja bo ja sie na tym nie znam...

Gość a regulamin to hooj
na allegro ?

Gość żabciu kocham cię
wg regulaminu musi sprzedac ,a ty kupic

Nie musisz jej kupowac, ewentualnie jesli istnieje tam cos w rodzaju komentarza, to Ci komentarz negatywny wystawi i tyle... nie zawsze jest sie w stanie zaplacic na czas lub wogole zaplacic.

tylko pamietaj, ze czym wiecej negatywow tym ciezej bedzie ci cokolwiek zakupic lub tez sprzedac

wystarczy że poprosisz o odwołanie ofert jeśli aukcja dalej trwa, cała polityka

Gość jjlblabla
ale ja chce kupic a jesli przedawca nie bedzie chcial sprzedac bo za niska cena???

Gość Jest cos takiego jak cena mini
cena minimalna - mozna ja ustawic przed rozpoczeciem aukcji i jesli nie zostanie osiagnieta, to przedmiot nie zostaje sprzedany. Ale jesli ktos nie skorzysta z tej opcji, to musi przedmiot sprzedac po takiej cenie, jaka padla w licytacji.

Niektorzy sprzedawcy oszukuja klientow, kiedy cena im sie nie podoba i pisza im np. ze przedmiot zostal uszkodzony, a po jakims czasie wystawiaja ponownie. Na to chyba niestety nic sie nie da poradzic.

Gość jjlblabla
tylko ze to krem wiec raczej uszkodzic sie go nie da ...

Coz, sprzedawca moze nazmyslac, ze przy pakowaniu upadl mu na podloge i sloiczek sie potlukl, a zawartosc trafil szlag. Ale badz dobrej mysli, jesli licytacja byla bez ceny minimalnej to sprzedawca pewnie liczyl sie z tym, ze ostateczna suma nie bedzie oszalamiajaca. I uwazaj na podrobki.