Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem ze szwagierką

kłpotliwa szwagierka

Polecane posty

witam, mam problem z rodzina męża, a dokadnie siostrą Ona dawno temu wyjechała za granice, kontakt z nią sporadyczny Niedawno okazało się, że pracuje jako prostytutka ... Szok dla mnie był olbrzymi Okazuje się, że im starsza tym ciężej o pieniązki (wiadomo jak to w tym biznesie) No i zaczeły sie nasze klopoty tj moje i meza Zaczela wydzwaniac z prosba o pozyczki Jedna pozyczke dostala, druga tez Przy trzeciej odmowil maż Od czasu tych pozyczek ona częściej do nas dzwoni, chce utrzymywac kontakt (pewnie mysli, że jej to ułatwi pożyczenia kasy) Dla mnie to jest kłopotliwe - nie chce miec kontaktu z dziwka ..... Pogorszyło się po odmowie pożyczki - zaczęła być wuglarna wobec mnie, bo uważa, że to przeze mnie mąż jej nie dal kasy Nie ma racji, mąż sam podjął decyzję Nie chce jej wspierać, bo nie popiera jej stylu życiaa teraz ona mnie atakuje np smsami, mailami, itd Jak mam postępowac wobec tej kobiety ? toleruję ją jedynie dlatego, że to siostra męża w innym układzie nawet bym nie rozmawiała z kimś takim Jak postępowac?

uppp

Gość a nie odzywaj sie
ja mam podobnie z bratem narzeczonego i jego dziewczyna , moze nie prostytutka ale ubiera sie i zachowuje tak samo. Do tego tez wyszła sprawa kasy i pozyczek , jedną braciak dostł ale nie oddaje wiec wiecej nie damy i tez były na nas a głownie na mnie jazdy ze ja zabroniłam, ze łape na kasie trzymam. Postanowiłam ze sie nie bede odzywac i tyle ,mnie oni koło d... latają a ja sobą nie dam pomiatac ale trzymam reke na pulsie ;)

dziękuję za odpowiedź Jak narazie się nie odzywam Ale ona jest nachalna !!! Najpierw wyzwiska, a teraz .... pisze mi, że ma nadzieję spotkac się na świeta i mnie uściskac ...... Zaczynam się bać, ze jest niezrównoważona psychicznie .... Jak narazie unikam kontaktu z nią, nie odpisuje, nie reaguję NIC mam nadzieję, że ona odpuści

Gość Dra Cula
To już było :D

no ja nie pisałam tu wcześniej, jeśli ktoś ma podobnie to ,... nie ukrywam lepiej mi W sensie, że to bagno nie jest takie odosbnione Przez chwilę mi się wydawało, że to straszny pech, zę takie coś mi się trafiło ;)

Gość Dra Cula
Było coś takiego. Szwagierka W Niemczech i prostytutka.

no ta mieszka w hiszpanii Zeby chociaż była inteligentna i domyślna to załapałby, że nie chcę z nią kontaktu