Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr2323232323.

Zakochałem sie w przyjaciołce...prosze o rady. Szczególnie facetów.

Polecane posty

Gość Keram Zihuantanero
Jesli zaś jestes pewien że nie będzie tobą zainteresowana to przełknij ból i żal jak mężczyzna. Bardziej bys cierpiał gdyby powiedziała ci że nic do ciebie nie czuje. Wtedy jest tragicznie.

Gość Maciej222
rozsmeisza mnie jak chlopak co ma ledwo 20 lat pisze, ze dalby lasce wszystko co ma. A co ty niby masz oprucz siebie?:D

Gość a dlaczego jej nie odpowiadasz
jak Was chłopcy czytam, to mi lżej na sercu jakoś. Mi to się trafiają same debile, którzy w jednym tygodniu na rękach chcą Cię nosić, a w następnym już spotykają się z inną i odstawiają szopkę pt "wielka miłość"

Posłuchaj, to ze ona gustuje w takich a nie innych, nie zmienia to faktu, ze jestes inny od tamtejszych. Ja kiedys nie wyobrazałam sobie zycia z blondynem :/ fuuuuuuuuj sobie mysle. Biale rzesy, biale brwi, czerwony ryjek :) Zawsze miałam wysokich brunetów, szatynów. Jak zobaczyłam poraz pierwszy dzis obecnego i ojca moich dzieci, to myslałam ze plune sobie na oczy :/ ale okazał sie tak fajny, ze az piekny. Faktycznie jest przystojny, moze nie jest brunetem, szatynem, ale jest bardzo ciemnym blondynem. Ma ciemne brwi i rzęsy. Sam on dla mnie w całości jest do dzis facetem, gdzie na sam jego widok mam szok w majtkach :) Zapytaj, porozmawiaj z nią, wcale nie musi byc tak, jak opisujesz, ze ona gustuje w innych z wygladu. NIe wydaje mi sie ze jestes zanudzajacy czy malo zabawny, poprostu przy niej moze masz treme i tyle :D a Ty dla niej tez jestes przyjacielem? Czy tylko Ty ja uwazasz za przyjaciolke? Bo ja osobiscie w przyjazn damsko meska nie wierze do dzis :DD

Gość mamtaksamojakTY
No my niestety też przeżywamy.... Ja Piotrek daje Ci przykład jak jest ze mną, inni tylko mówią co by zrobili i przypuszczają, zrobisz co zechcesz. Mi ulżyło, a jeszcze przed walentynkami byłbym w stanie napisać podobny temat. :)

Gość Keram Zihuantanero
Powinienes dobrze przemysleć czy możecie być szczęśliwa ale uwzględnij to co w tobie dobre. Wygląd może nie miec znaczenia, aczykolwiek wszystko zależy od niej. Czy jesteś w stanie dac jej ciekawe pełne miłości życie, czasem zabawne i śmieszne, czasem spokojne i poważne. jesli uważasz że warto spróbowac bo istnieje szansa, bo możesz dać jej szczęście to warto spróbować. Ale poważnie się zastanów. Napewno gdybys myslał juz na starcie że sie nie uda i ona potem powie Ci że nic z tego to prawdopodobnie: tracisz przyjaciółókę lub wasze kontakty sa gorsze i o wiele chłodniejsze nabieracie dystansu do siebie. A ty cierpisz, bo przecież wiedziałes że nic z tego. Ból jest wielki kiedy ona mówi " Nic do ciebie nie czuje " i wcale szybko nie przechodzi... Dlatego warto sie dobrze zastanowić:)

Gość i tak zawsze chodzi o sex
i pożądanie :classic_cool:

Gość sex najlepszy na rozgrzewke
dokładnie tak :classic_cool:

Gość było i [nie] minęło
.