Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilcia_25

pomóżcie... jak napisac meila do wykładowcy:/

Polecane posty

chodzi o to, że przy wpisach do indeksu i karty mnie nie bylo bo bylam chora:/ ten przedmiot mi sie skonczyl i juz tego wykladowcy nie widuje. Jak mam napisac w meilu prosząc go o podanie nowego terminu i że moge nawet przyjechac na inna uczelnie na ktorej uczy... tylkio zeby to jakos ladnie napisac

Gość ćorna łabądka
Witam serdecznie. Nie uzyskałam jeszcze wpisu z tego i tego przedmiotu. Kiedy będzie to możliwe? Pozdrawiam Kasia. krótko zwięźle i na temat.

Gość wroclovianka
na pewno nie pozdrawiam Kasia :/ tylko z Poważaniem imię i nazwisko

Gość heheheeehe
Do profesorów nie pisze się "witam" bo to jak z podawaniem ręki. Szanowna Pani doktor albo inny tytuł jeśli ma. Zwracam się z uprzejmą prośbą o ustalenie dodatkowego terminu wpisu, gdyż na poprzednim z ważnych przyczyn zdrowotnych nie mogłam się stawić. Jestem gotowa dostosować się do terminarza i miejsca, wyznaczonego przez Panią. Z poważaniem imię i nazwisko. Na taki ładny mail na pewno odpowie.

Gość wuaha
Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, kiedy mogę uzupełnić brakujący wpis w indeksie z kursu tego a tego; niestety z powodu choroby nie mogłam przynieść indeksu w wyznaczonym terminie. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam (Twoje imię i nazwisko) (Twój kierunek i rok studiów, ew. skrót nazwy uczelni)

Gość latte23
Szanowny Panie Profesorze/ Doktorze/ Magistrze Uczęszczałam do Pana na zajęcia z ........ . Niestety w wyniku choroby nie mogłam pojawić się po wpis w indeksie. Jezeli to nie problem to byłabym bardzo wdzięczna za informację kiedy byłaby możliwość uzyskania od Pana Profesora/ Doktora / Magistra uzupełnienia w indeksie. Przepraszam za kłopot. Z poważaniem ..........imię i nazwisko....... Skonultuj tylko te tytuły bo nie jestm pewna cz powinny być z dużej. Możesz tez dodać , ze uczęszczałaś na zajęcia takie i takie w takiej uczelni. I nie panikuj. Twój maill bedzie jednym z wielu w takim stylu.

Gość no to powinni was wywalić
ręce opadają. pracuję na uniwersytecie, studenci właśnie tak piszą, jak do kolegi czy koleżanki :O witam ja oczywiście odpisuję Szanowna Pani Joanno czy coś takiego, a ta dalej do mnie witaj :O nic nie dociera. Pisze się Szanowny Panie i tytuł. dallej o sprawie. z poważaniem imię nazwisko grupa czy rok co tam studiujesz, żeby cię człowiek mógł zidentyfikować. więcej zdziałasz tak pisząc, niż zaczynając od witam. :P bo tylko go wnerwisz ;)

Gość wuaha
Ja tylko pragnę zauważyć że to jest poczta elektroniczna w której głównym celem jest zadanie pytania i uzyskanie informacji, a nie oficjalne pismo, więc chociaż te wszystkie obudowania i grzeczności nie są nietaktem to jednak też nie są niezbędne. Jednak lepiej pisać grzecznie ale jak najkrócej.

Gość Agnieszka25 i pół
najlepiej zapytaj w dziekanacie, wykładowca musi mieć protokół z ocenami który musi złożyć na nim jest twoja ocena, jeżeli był to egzamin pisemny twoja praca jest w archiwum uczelni. A więc spokojnie http://chomikuj.pl/?page=350605

Gość latte23
"Hehehhee" najlepiej napisala jak dla mnie :):) No ale dziewczyna juz sobie cos skleci teraz :)

Gość ddfsfewwewf
"kamilcia_25 chodzi o to, że przy wpisach do indeksu i karty mnie nie bylo bo bylam chora:/ ten przedmiot mi sie skonczyl i juz tego wykladowcy nie widuje. Jak mam napisac w meilu prosząc go o podanie nowego terminu i że moge nawet przyjechac na inna uczelnie na ktorej uczy... tylkio zeby to jakos ladnie napisac" Takie nieporadne i ograniczone osoby jak ty nie powinny kończyć studiów.

Gość ehhhhhe
trzymał bym się raczej wersji abrykadabry