Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdsffs

mam czarna przeszlosc

Polecane posty

Gość fdsfsdsffs

Uprawialam nimal kazdy rodzaj seksu, uprawaialam seks grupowy, mialam kilku sponsorow. Teraz chcoialanym ulozyc sobie zycie. Czy to mozliwe?

Gość fdsfsdsffs
Jako nastolatka kradlam, pilam, bilam sie. teraz spokornialam. Mam 22 lata. Wzielam sie za nauke, studiuje. Czy to mozliwe bym kiedykolwiek mogla trafic na kogos kto mi wybaczy i mnie pokocha.

Gość ********************VD
o kurwa no i co że się ciupciałaś z wszystkimi? musisz sobie tylko poszukać dziada w innej wiosce

Gość 25252155424
nie szmato bezwartościowa :D

Gość fdsfsdsffs
Prosze o komentarze na poziomie. Co dadza te bluzgi dadza? Wniosa cos do rozmowy?

Gość wniosa bo byc moze
uświadomisz sobie jaka jestes szmata

Gość Autorka tego topiku...
Zdaje sobie sparwe z wagi moich czynow jednakze wyzwiska nic nie dadza. Jak mam sie przejac ublizeniami oosb ktorch nie znam? Szukam tu konkternych odp.

Gość poważnie odpowiem ze
nie chciałbym miec zony/dziewczyny z taka przeszłoscia a gdyby to kiedykolwiek wyszło na jaw wywaliłbym suke z domu na zbity ryj

a jesli bym sie od razu przyznala? szczerze?

Na pocieszenie Ci powiem, że jakbym już musiał mieć żonę, to mogłaby być po takich przejściach. Byle już se dała na wstrzymanie :classic_cool:

Gość a jesli bys sie przyznała to
zwiazek by sie zakończył nie mam ochoty zastanawiac sie idac ulicą z którymi bzykałaś sie analnie , którym robilaś loda a z którymi bawiłaś sie gangbang Widocznie musisz trafic na faceta z równie barwna przeszłoscia moze wtedy sie zrozumiecie mnie taka kobieta odrzuca

Gość zloty99
LEPIEJ NIE CHOCIAŻ TO ZALEZY Z KIM BĘDZIESZ NAWIJAĆ. JAK JA PRÓBOWAŁEM WŁAŚNIE NA POCZĄTKU COS O SOBIE POWIEDZIEĆ - TAKIEGO NIE HALO - ZAZWYCZAJ BYŁ TO KONIEC ZNAJOMOŚCI. LEPIEJ CHYBA POPRACUJ NAD OSOBĄ I PRZYGOTUJ JĄ NA TAKĄ BAJERE. POKARZ ŻE JESTEŚ GIT, CHARAKTERNA ITP. A TO CO BYŁO TO TYLKO PRZESZŁOŚĆ I TEN TEMAT JEST JUŻ ZAMKNIETY. ALE TO ZALEZY WG. MNIE W 99% OD TEJ DRUGIEJ OSOBY - OBCZAJ SAMA CO I JAK ŻEBY NIE UWALIĆ TEMATU.

Spokornialam. Wiem, ze raczej nie ma mozliwosci by potencjalny maz sie o tym wszytskim dowiedzial ale ja nie umiem udzwignac klamstwa.

Chcialabym zalozyc rodzine, miec dom kiedys.. Boje sie, ze jak powiem prawde a chce powiedziec nikt mnie nic pokocha.

Gość pokochac moze cie pokocha
ale byc z toba nie bedzie

Po prostu nie mów tego na wstępie - nie będzie brzmiało zachęcająco. Jeśli rzeczywiście musisz to z siebie wyrzucić, to lepiej po "pokochaniu".

czuje sie jakbym juz nie miala po co zyc

Gość zloty99
JAK KOCHA TO WG. MNIE NIE POWINNO BYĆ PROBLEMU - NO CHYBA ŻE NADAL UPRAWIASZ SEX GRUPOWY - WTEDY KLIENT MOŻE NIESTETY SPASOWAĆ I PUŚCIĆ CIEBIE KANTEM. JAK BY O MNIE CHODZIŁO - NO PROBLEM I CHYBA WOLAŁ BYM WIEDZIEĆ NA POCZATKU WŁAŚNIE OD SWOJEJ KOBIETY ŻE TAK WYWIJAŁA NIŻ DOWIEDZIEĆ SIĘ TEGO JAKOŚ INACZEJ OD KOGOS INNEGO. LUDZIE SĄ W CHUJ ZŁOSLIWI I ZAZDROŚNI - USTAWISZ SIĘ I JUŻ GUL BĘDZIE KOMUS PODBIJAŁO I TAKI FRAJER CZY FRAJERKA ZROBI WSZYSTKO ŻEBY CI DOPIERDOLIĆ W JAKIŚ SPOSÓB.

Gość niestety ale za błedy sie
płaci predzej czy pozniej mnie osobiscie by dobiło to ze moja zone/dziewczyne miał kto chciał wolałbym zyc w niewiedzy i najlepiej w innym miescie

ale jak mial kto chcial? Przeciez ja sama wybieralam sobie z kim sie bzykam. Nie ma kto mnie "sprzedac" bo ludzie z seksu grupowego znali tylko moje imie a sponsorzy maja zoy...

Pewnie, że masz szanse. Ja mam bardzo nieciekawą przeszłość, ale przejrzałam na oczy, zaczynam sobie wszystko układać i jest coraz lepiej :

ale jak mial kto chcial? Przeciez ja sama wybieralam sobie z kim sie bzykam. Nie ma kto mnie "sprzedac" bo ludzie z seksu grupowego znali tylko moje imie a sponsorzy maja zoy...

a moge zapytac o to co rozumiesz poprzez nieciekawa przeszlosc? Czy Twoj maz wie?

Gość no tak sponsorzy wiec
miał kto chciał byle zapłacił

Gość zloty99
ALBO TAK - WYJECHAĆ GDZIEŚ GDZIE CIEBIE NIKT NIE ZNA I NIE POKOJARZY Z TYM CO ROBIŁAŚ. FACET TEŻ NIE MUSI WIEDZIEĆ WSZYSTKIEGO. UWAŻAM ŻE SPOKO SIĘ CHAJTNIESZ I MASZ NA PRAWDĘ FULL SZANSE NA FAJNĄ RODZINĘ - FACETA. TYLKO NIE ZADAJ SIĘ Z JAKIMIS FRAJERAMI BO WSZYSTKO SE SPIERDOLISZ. ODPUŚC SE WŁAMY CZY DZIESIONY ITP. BĘDZIE GIT :)

Gość kotuk
Sponsorzy mieli zony ? Czyli zlizywalas z ich kutasow resztki :D

Miał kto chciał rżnełam sie murzynami kozami i psami 🖐️

Ale jest jeden problem. Jak bylam swingerka jezdzilam na rozne sex imprezy a swingerzy lubia robic zdjecia. Raczej nie wyciekna bo przeciez sami by siebie upokorzylim ale i tak boje sie. Chciala bym miec kogos z kim bym zasypiala, trzymala za reke. Chcialabym kogos pokochac

Gość o ludzie
Ja uwazam, ze kazdy czlowiek powinien dostac szanse. Skonczylas ze wszystkim, to najwazniejsze, studiujesz i jestes na dobrej drodze , zeby cos osiagnac... Tak trzymaj :-)