Gość malpka w zoooooooo Napisano Luty 28, 2011 w tej telewizji nie ma nic ciekawego! pierwszy raz od pół roku jestem chora i akurat przerwe na studiach, wiec wolne po pracy spędzam w łózku żeby się szybciej pozbyć choróbska. a w tv jest tylko kretyńska reklama warzyliobulionu, czemu ci ludzie maja telewidzów za idiotów? przychodzi taki gość, gość - głowa rodziny, 40tka na karku i wpada podczas obiadu na genialne pomysły, że warzylion to połączenie warzyw z bulionem, matka idiotka jedynym celem w życiu jest odpowiednie doprawienie zupy jakby conajmniej było to ostatnie namaszczenie, zachwycona nową przyprawa która rozpruwają szkodliwe susbstancje e200, e201,e203, udawajac ze to sama natura a z niej jest idealna kuchareczka. na vive kopiowane programy z mtv - zostań moja "britni" boze co za kretyn, wiecie ze ja z nim prawo jazdy robiilam? zdawał w tej samej szkole, czekalismy razem w kolejce, ten z ta czupryna, zagral wczesniej w reklamie netti jak trzymal palec w nosie prezez jakis tam czas, a teraz jest w vivie i szuka swojej britney,gdzie laski prezentuja poziom inteligencji -10, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach