Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość malpka w zoooooooo

takie tam

Polecane posty

Gość malpka w zoooooooo

w tej telewizji nie ma nic ciekawego! pierwszy raz od pół roku jestem chora i akurat przerwe na studiach, wiec wolne po pracy spędzam w łózku żeby się szybciej pozbyć choróbska. a w tv jest tylko kretyńska reklama warzyliobulionu, czemu ci ludzie maja telewidzów za idiotów? przychodzi taki gość, gość - głowa rodziny, 40tka na karku i wpada podczas obiadu na genialne pomysły, że warzylion to połączenie warzyw z bulionem, matka idiotka jedynym celem w życiu jest odpowiednie doprawienie zupy jakby conajmniej było to ostatnie namaszczenie, zachwycona nową przyprawa która rozpruwają szkodliwe susbstancje e200, e201,e203, udawajac ze to sama natura a z niej jest idealna kuchareczka. na vive kopiowane programy z mtv - zostań moja "britni" boze co za kretyn, wiecie ze ja z nim prawo jazdy robiilam? zdawał w tej samej szkole, czekalismy razem w kolejce, ten z ta czupryna, zagral wczesniej w reklamie netti jak trzymal palec w nosie prezez jakis tam czas, a teraz jest w vivie i szuka swojej britney,gdzie laski prezentuja poziom inteligencji -10,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować