Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1652

Moj chlopak wlasnie mi powiedzial ze jak walnie drinka

Polecane posty

przepraszam że się wtrącę ale muszę ale dziecinada :D:D Autorko ale Ty masz problemy :D

Gość 1652
Cwierc - dzieki, widze ze chyba musze nad soba popracowac

Gość cham i prostak...
Ha! nic nie napiszę, zdążyłem przeczytać :-) dorga autorko tematu, Ćwiartka ma absolutną rację, posłuchaj starszych :-)

Gość 1652
To co, pokochac sie z nim?

Gość ćwierć
chamik ja napisałm ze za rok bede miec "tyle", ale nie tyle co Ty.... ach ta nasza zawiłość :P

Gość ćwierć
1652 sorry ale ile masz at? laska jak chce Ci sie rżnąć to sie z nim kochaj, jak nie masz ochoty to nie, olej jego tepy żart... zawsze mogłas trafić nagorszego :P

Gość 1652
Lat 28 .. po prostu nie wiem jak sie zachowac przy nim, to anonimowe forum , nie musze udawac

Gość cham i prostak...
wiesz, ja prosty facet jestem i rozumiem jedynie proste komunikaty. Nie interpretuję wypowiedzi, nie rozróżniam więcej niż 5 kolorów itp... Ale podobno pociągające jest w nas to, czym się różnimy :-)

Gość cham i prostak...
1652, dałbym głowę po Twoich wypowiedziach, że masz 16, serio :-) Tym bardziej nie rozumiem jak można się takimi pierdołami przejmować, w takim wieku... ćwierć, mam nadzieję, że tym razem jetem pierwszy :-)

Gość 1652
Dziekuje wszystkim za pomoc, czuje sie juz lepiej . Moze faktycznie przesadzam ale jednak czuje sie okropnie w momencie kiedy slysze cos takiego. Dobrej nocy!

Gość ćwierć
1652 lekcja nr 1 i najwaznijsza to Ty masz miec wspaniałe zycie i to Ty masz tak robic aby Ci było wspaniale, więc patrz na siebie... zachowuj się tak jak chcesz ale krzywdz siebie nic nie znaczacymi słowami :) usmiechaj sie cześniej i zartuj wiecej :) cham ale mysle ze teraz zrozumiałes moj przekaz :) 5 kolorów to full wypas :P jak na faceta :D dobranoc moi drodzy, oby jutrzejszy dzien był jeszcze bardziej wspanialszy i bardziej wyjatkowy :)

Gość 1652
Jutro wejde na ten topik, moze bedziecie:) Dziekuje Cwierc:)

Gość cham i prostak...
o tak, zrozumiałem ;-) dobranoc

Jedną stronę przeczytałem i mam dosc... Autorko kup se młotek... Rozumiesz? Ostro w łeb sie nim... Sama go naprowadzilas na taki tok myslenia a potem bek. Weź sie lecz albo cpaj...

Gość 1652
Dorabiam - to nie czytaj

Gość koniec solidarnosci jajnikow!
przeciez to Ty zaczelas te zarty, a on tylko kontynuujac palnal bez sensu, jestes idiotka i tyle 🖐️

Gość 1652
Czesc Cwiec:D Wczoraj przyszedl do mnie i zaczal sie lasic , udawalam dumna i blada(choc chcialo mi sie smiac) zapytalam go czy zrobi mi drina:P najlepsze ze albo nie zajarzyl o co chodzi albo udawal:P no a potem bylo bara bara

ty za duzo nie udawaj to potem rodzi komplikacje w zwiazku, ja i tak wybrałabym ta moja karę, chociaz za takie cos nie wiem czy bym sie obrażała, ja mam za dobre serce zeby ktos do mnie tak powiedział :P

Gość 1652
Twoja kara jest ok tylko moj facet jest naprawde temperamentny, ciezko go zerznac, jak poradzilas

Gość 1652
Koniec solidarnosci jajnikow - widac ze chociaz Ty ze znasz sie na meskich zartach

Gość 1652
Dobranoc, zlote serce musi w koncu kiedys odpoczac :P