Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna noc

dosc tych cudnych na bialych koniach - chce normalnego!

Polecane posty

Gość a jesteś wyględna i normalna?
Dobra... pierwsza rana postrzałowa i upadek na ziemię:) Nie lubię F1:P

Gość Major Oklahoma
to ja Ci mogę co najwyżej relacjonować jego rekonwalescencje, bidula w szpitalu leży :(

Gość ciemna noc
Jasne, ze nie chce ksiecia. Chcialabym normalnego. To nie jest mylenie pojec :P No chyba ze jezdzisz na bialym koniu to juz co innego ;)

Gość ciemna noc
dobra... to lezysz czy wstajesz? zaraz cos wymysle na ten strzal ;) Kubica ma sie lepiej :)

Gość Major Oklahoma
a Ty mi teraz powiedz czym się interesujesz, bo po co biedak mam się starać, jak się okaże, że to i tak nie dla mnie...:)

Gość a jesteś wyględna i normalna?
Nie no to tylko jedna rana:) Bardziej ucierpi duma niż ciało;)

Gość ciemna noc
Dobrze... jutro wznowie moje poszukiwania normalnego z glowa na karku i nie jezdzacego na bialym koniu ;) Naprawde nie wymagam za wiele :O :D

Gość ciemna noc
Rycerze moi 😘 ;) padam............. prosze jutro podbic temacik ;) dobrej nocy :)

Gość Musisz podać rozmiar konia
:P

Gość Major Oklahoma
dawaj kolejny wymóg, chętnie usłyszę :)

Gość biale konie..,/
http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/296/pedzacy_bialy_kon.jpg Taki kon, ze zadnego na nim, nawet najbardziej meznego rycerza nie brakuje. I tak powinny pojmowac siebie i zycie wszystkie kobiety....Zaden facet nie musi go posiasc, i bez niego jest dosc piekne i pelne, albo nawet piekniejsze....

Gość ciemna noc
przeciez mowilam, ze ide spac :P no ale dobrze.... wymyslilam jeszcze, ze ten ktos powinien lubic nature aczkolwiek powinien kochac miasto :O moze byc? ciagle sie lapiecie ? :D ale tak. Konie sa piekne...:)

Gość Major Oklahoma
a kto nie lubi natury? a miasto daje więcej możliwości, ja uwielbiam na wiosnę i w lecie do domu wracać (malownicza wioseczka) :)

Gość Major Oklahoma
oj chyba żem sobie zam zamknął drogę tą wioseczką :)

Gość ciemna noc
no dobra major podnosze teraz calkiem wysoko... trzymaj sie ! ten ktos musi miec stary telefon, nie jakies tacze smacze i bajery i powinien nie lubic zbyt mocno gadzetow :D i jak? zyjecie? :D

Gość ciemna noc
major marudzisz! co sobie zamknales skoro kilka postow wczesniej mowiles, ze nie szukasz zwiazku ;) a wioseczka mnie rajcuje, serio lubie sobie polezec pod drzewem w lecie i pogapic sie bez sensu w niebo :D

Gość biale konie..,/
hehehe, a jaki konkretnie stary model telefonu cie interesuje???

Gość Major Oklahoma
ale co innego zwiazek, a co innego kurtuazyjna pogaducha :) ps: a słyszeliście o tym...?

Gość ciemna noc
major ta kurtuazyjna pogaducha z Toba nie pozwala mi isc do lozka :D telefon... hmmm stara ceglasta nokia? no i mam kolejne wymagania ;) powinien sie kompletnie nie przejmowac tym, ze ma troche brzuszka :O :D

Gość Major Oklahoma
oklahomofobia - to zjawisko polegające na hronicznym i bezpodstawnym obrażaniu Majora Oklahoma na jakimkolwiek temacie, w którym się wypowie zjawisko to stale zyskuje na popularności

Gość biale konie..,/
ja jestem wlasnie dumnym posiadaczem Nokii 5510.....:)

Gość Major Oklahoma
ja się przejmuje tym, że mam trochę za mało, bo ostatnio delikatnie mówiąc: nie dojadam :(

Gość biale konie..,/
...tylko ze nie uwazam zeby byla to Nokia ceglasta....

Gość ciemna noc
ale ja nie chce kogos chorego na oklahomofobie :O idz sobie dopoki sie nie wyleczysz ;) no prosze... mam takie wymagania a ciagle sie lapiecie ;)

Gość ciemna noc
dobrze... nie jest ceglasta i tu sie wykladasz :P ale moze masz troche brzuszka? :D

Gość ciemna noc
major oczywiscie ze nie masz i oczywiscie, ze to inni ja maja dlatego nie rozumiem po co sie mi tlumaczysz :) umiem czytac ;)

Gość Major Oklahoma
niespotykanych rzeczy tam się o sobie dowiaduję, ciągle nowych, aż nie znałem się od takiej strony...aż sam zaczynam się siebie bać :)

Gość biale konie..,/
no coz, grubasem nie jestem. Mam raczej smukla ale wysportowana sylwetke. Brzuszek jednak jest jakis tam, ale to bardziej od piwa. Ale nie bede sie przechwalal bo mam juz ta swoja jedyna. Moge tylko powiedziec (nieskromnie) ze wygladam jak mlody bog, i niejeden moglby mi pozazdroscic, bo niejedna zazdrosci mojej kobiecie......Dobrej nocy, owocnej dyskusji i zadnych zardzewialych rycerzy na waszych rumakach drogie panie!