Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez niczego

suka odebrała mi faceta :(:(:(:(

Polecane posty

Gość bez niczego

wiem, ze to może się wam wydać dziwne, ale z mnie naprawde nie jest do śmiechu. to wręcz przechodzi ludzkie pojęcie. a mianowicie. poltora roku temu przeprowadziłam się do mojego faceta. było zajebiscie dopóki moi rodzice mogli się nią zajmować. potem tak im się sprawy pooczyły, że musiałam ją wziąć do siebie. nawet się cieszyłam z początku, ale teraz to masakra. moj facet jakby w ogóle nie zwraca na mnie uwagi. ciągle tylko tuga to tuga tamto. wychodzi z nią na spacerki, bawi się itp. spi z nami w łóżku oczywiscie wtulona w niego i on ją głaszcze przed snem. jak ja protestuje i sie pytam dlaczego mnie nie przytuli no to robi to tak od niechcenia, a do niej to z ochodza. przychodzi z pracy to tez pierwsze co idzie sie przywitać z psem. codziennie jej coś kupuje. a to kosc, a to ciasteczko psie itp. a ja nie pamietam kiedy mi kupil kwiatka :( to przykre, bo jej to nigdy nie zapomnia niczego kupic. nawet sie mnie zapytał kiedy tuga ma urodziny :( mam nadzieje, ze nie ma zamiaru jej urządzić przyjęcia.. a i pies był mój. przez prawie 8 lat bylam jej panią, a teraz ma mnie kompletnie w dupie i tylko za nim szaleje :(

Gość wytargaj ją za kudły
albo za ogon i wysterylizuj francę :)

Gość do bez niczego
jestes zdrowo pierdolnieta,jak mozna byc zazdrosna o psa zapier...do psychiatry bo pogryziesz,a moze zagryziesz biedna suczkę

Gość bez niczego
:(

Gość bez niczego
a ja nie mam nic za złe psu tylko jemu. tak jestem zazdrosna o psa. pies jest dla niego wazniejszy ode mnie :(

Gość o m g !
a nie powinnaś napisac w tytule: mój ex to buc i kawał szmaty , poleciał na moją znajomą ?

Gość walniety to jest jej facet
a rozmawialas z nim ?? ja mam kotaq ktorego strasznie kocham ale nigdy w zyciu nie byl wazniejszy od meza przeczytalam i szok :(

Gość o m g !
nie doczytałam ...ale jaja hehehe

Gość jestes vvkurvviona
bo ona mu lepiej robi loda bo ma dłuższy jezyk i paszcze szerzej otwiera

Gość no i więcej cycków
ma

Gość to z tymi cyckami to wymiata
:D:D:D:D:D:D:D

Gość bez niczego
ehhh wiedzialam, ze tak bedzie. nie traktujecie mojej sprawy poważnie :(

Gość meksyk
moze poprostu pies sie mu odwdziecza bo tylko on sie nim zajmuje a ty nie poswiecasz juz mu czasu?