Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dod

ludzie nie kupujcie w tv market to oszuści

Polecane posty

Gość dod

Już dwa i pół miesiąca czekam na zwrot pieniędzy za bubel, który kupiłam-"derma seta" miał usuwać włoski a jedynie je skręca i robi kołtuny(a na reklamie panu w mig usunięto włoski z klatki piersiowej).Do działu reklamacji nie mogę się dodzwonić, a do działu zamówień w pięć sekund,(nadmieniam że towar odesłałam w ten sam dzień co go dostałam).LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OMAMIAĆ-TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!

Gość Bazienka z forum
Mnie śmieszy reklama "Wyślij złoto, a odeślemy ci pieniądze" :D

Gość no jak tacy idioci jak ty
kupuja to tV market dziala sama sobie winna jestes a ja sie cale zycie dziwilam i zastanawialam czy ktos to kupuje i jest taki glupi no widac sa tacy ludzie

Gość Bazienka z forum
Jezus już się tak nie sap, kobieta ostrzega przed oszustami a ty jakieś durnowate wywody prawisz Czytaj ze zrozumieniem nmie pytała o twoją opinię o niej tylko napisała ostrzeżenie :O Czemu ludzie są tak tepi i nie umieją czytać ze zrozumieniem?

Gość no jak tacy idioci jak ty
Bazienka z forum kogo tepym nazywasz tego dla ktorego jest oczywiste ze w tv markecie sie nie kupuje ?? wybacz ale dla mnie jest tepa ta osoba ktora daje sobie wcisnac kit zobaczy cos w tv i kupuje a potem glupie ostrzezenia nikt tych ostrzezen nie potrzebuje bo kazdy wie ze nie nalezy tego kupowac i nie trzeba praktycznie tego sprawdzac ani zasiegac opini innych wystarczy miec wlasny ROZUM

Gość dezirers
hahahahahahahahahaha

Gość aha i achhhhhhh
ja też byłam głupia i kupiłam tam kilka rzeczy, za cholere nie mogę pojać jak to w TV pięknie działało, a u mnie kurwa nie chce :o Np. taki mikser ręczny,m albo nozyczki do wszystkiego :O