Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyyyyyyy

Kolejny debil znęcający się nad kotem ;( ;(

Polecane posty

Gość aaguchaa^%^
nie działa...

Gość kolejnyyyyyyy
Kurcze, mi działa..... jak tak czytam to, ze zabili tego kota z uśmiechami, radością na twarzy to ja nie wiem jakim trzeba być skurwysynem bez uczuć.....

Gość !!!!!!!!!!!
Przesadzacie z tymi zwierzętami! Już nawet przytulić kota nie będzie wolno, bo zaraz się znajdą durnie buddyści, ekolodzy z unii i zaczną marudzić! Tamten dzieciak z Krakowa, który rzucił kotem przez pokój miał 3 lata!!!!!!!!!!!!! Trzyletni dzieciak nie wie co robi!!!!!! Za co go oskarżać????? Pełno morderstw, gwałtów, pedofilii, handel ludźmi kwitnie, a w tv w kółko marudzą o zwierzętach! Debilizm! Dziś zwierzęta mają więcej praw od ludzi! To jest chore!

Gość kolejnyyyyyyy
Choćbym miała żreć samą trawę nie zjem nigdy w życiu kota. Jedyne co jem z mięsa to świnię i krowę, chociaż też z bólem serca i z czystą swiadomością co te zwierze przeszło, zebym ja je mogła zjeść..... z tej racji jem mięsa bardzo, ale to bardzo mało, bo raz, czy dwa w tygodniu..... i wstydzę sie tego, że wogóle nie mogę go wyeliminować z życia. Chciaz dla mnie mięso i ludzie je jedzący to nic złego, bo niestety taki los w naturze, że jedni jedzą drugich..... zwierzęta też polują by zjeść, no trudno. Ale zabijanie dla przyjemności ? Bo tak ? Dla zabawy ? DEBILIZM !!!!!!

Gość kolejnyyyyyyy
A Ty wykrzykniku wyżej naprawdę nie widzisz róznicy między przytulaniem kota a zatłuczeniem go na śmierć z radością na ryju ???? To się nie odzywaj jak nie widzisz roznicy.....

Gość kolejnyyyyyyy
Monique - dokłądnie. To już nawet nie chodzi o tego kota, tylko co taki człowiek ma w tym głupim łbie ?!?!?!?!?!

Gość !!!!!!!!!!!
Chodzi o to, że obrońcy zwierząt to fanatycy! Zabraniają już wszystkiego, a sami katują koty kastrując je masowo w przytuliskach i u siebie w domu! Czy to nie okaleczanie zwierząt?

Założe się ,że jakby zabijanie ludzi nie bylo karalne to to samo by robili z ludźmi ..

Gość jagodkaaaaa
jaja uciac i do pyska wsadzic

Chociaż takiego niewinnego kotka jest mi bardziej żal niż nie jednego człowieka.. !!!!!!- wiesz jest jakaś różnica między katracją kota ,a zatłuczeniem go na smierć.. . a obroncy zwierząt są potrzebni szczególnie teraz w czasach psycholi...

Gość !!!!!!!!!!!
Tak wygląda prawo w Polsce i całej UE: Za zabicie psa lub kota - kilka lub kilkanaście lat pozbawienia wolności. Za zabójstwo jednego człowieka - w niektórych przypadkach 25 lat pozbawienia wolności, no chyba, że są ''okoliczności łagodzące'' to nawet można dostać wyrok w zawiasach. Czy to nie chore?

Sacryfical Suicide - Może i tak ,ale wiesz już topienie kotków było bardziej humantarne( choc tego nie pochwalam absolutnie) niż zakatowane kota na śmierć noga od stołu czy podpalenie.. Byłam ostatnio na wsi u takiej kobiety i widzialam takiego biednego pieska w kojcu. wokół było nasrane ,pies chodzil po własnych odchodach , jedzenia nie mia wogóle , w misce stara żółtą wodę..Jak mnie zobaczył to tak strasznie piszczał ... jak próbowałam jej coś powiedzieć na ten temat to stwierdziła ,że ,,pies i tak jest stary". Ona też jest stara to można ja bylo tak samo zamknąć

Poza tym wcześniej traktowano też zwierzęsta jak traktowano ,ale przynajmniej mniej było przypadków katowania zwierząt dla zabawy przez takich gówniarzy sadystów

Gość !!!!!!!!!!!
Weźcię odpierdolcie od wsi! Wieś zła, wieś zabija, wieś głupia, wieś tamto, sramto... Jak czytam takie debilizmy to mi się nie dobrze robi! W mieście nie ma biedy? Nie ma patologii? Nie ma ludzi słabo wykształconych? W mieście nikt nie zabija psów? Jak czytam wyznania ludzi z miasta to widzę, że jest odwrotnie! Skończcie z tą nagonką na wieś na tym forum!

Gość !!!!!!!!!!!
Żal wam bardziej zwierząt niż ludzi? Szok! A mówią, że spiskowa teoria dziejów to kłamstwo! Gdy tak patrzę na to jak ludziom pierze się mózgi to mam wrażenie, że coś tu jest nie tak! Trzeba być nienormalnym, żeby szanować bardziej zwykłe zwierze od człowieka! Gdybym miał pełno kasy wspierałbym leczenie ludzi, zwłaszcza dzieci, a nie ochronę zwierząt tak jak to robią gwiazdy z TV!

Pewnie ,że tak nie raz takiego kotka niewinnego bylo by bardziej żal niż takiego gówniarza psychola. a tego pieska akurat widziałam na wsi

Gość Kasienieczkaaa
Jak dzieciak w wieku trzech lat ma mordercze zapędy w stosunku do kota, to w wieku lat 15 zabije człowieka. Miarą człowieka jest jego stosunek do wszytkich żywych istot, również zwierząt.

Gość !!!!!!!!!!!
Najlepiej dzieciaka lat 3 sądzić jak dorosłego! Widać nie masz dzieci i masz od 13 do 16 lat, skoro piszesz takie bzdety! Nie warto z tobą dalej pisać!

Gość !!!!!!!!!!!
W takim razie każde trzyletnie dziecko jest potencjalnym zabójcą, bo jak się bawi to nawet uderzy, bo jest dzieckiem I NIE WIE CO ROBI! Widzę, że to obrońcy zwierząt mają jakieś faszystowskie zapędy, bo by chcieli zkatować niewinne i nieświadome swego czynu dziecko!

dzieciaka w weku 3 lata może nie choc takiemu też by sie przydał psycholog co najmniej ,ale takiego nastolatka to bym bez wahania najgorszego poprawczaka dała żeby sedział tak do 21 roku życia bo tak można

Nie jest winne jeśli ma te pare lat ,ale jeśli do czegos takiego dochodzi powinno sie coś zrobić z psychika takiego dziecka nie wiem psycholog psychiatra może nawet ,inne wychowanie bo inaczej wyrośnie z niego morderca być może bo nie będzie odrózniał dobra od zła

Gość !!!!!!!!!!!
Do Sacryfical Suicide Przecież widać jak byk, że piszę do tych dwuch kobiet, a nie do ciebie.

Gość przecież 3 latek
który wychowuje się w normalnych warunkach nie będzie rzucał kotem o scianę. Jakich wy trzylatków macie w domach??? Mój zwierzęta przytula, głaska i nic im nie robi.

ale takiemu nastolatkowi to bym nie odpuściła. siedziałby w poprawczaku do 21 roku aż by tego gorzko żałował po tych paru latach straconej młodości

Gość !!!!!!!!!!!
No w końcu ktoś przyznał mi rację! To wina rodziców, że tak rozbestwili dzieciaka!

Tak to racja wina rodziców ,rodzeństwa itd. NIc sie nie bierze bez przyczyny charakter dziecka też ..