Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyyyyyyy

Kolejny debil znęcający się nad kotem ;( ;(

Polecane posty

Gość Kasienieczkaaa
Nie chodzi mi o dzieciaka, który nieświadomie za mocno przytuli kocisko, tylko wrednego, perfidnego bachora, który ma świadomość, że zwierzę może boleć. Mój pięcioletni kuzyn poobrywał rybce mojej siostry płetwy i nie uważam tego za normalne. Ale co się dziwić, jak widzi jak rodzice biją psy. Macie rację, że chodzi tu głównie o wzorce wyniesione z domu.

Gość Kasienieczkaaa
Jak to nie rozróżnia? Nie ma rodziców, nie chodzi do przedszkola? Żyje w oderwaniu od rzeczywistości?

MASAKRA. Debil to mało powiedziane. To nie jest człowiek, ani ten co zabił kota, ani ten co to nagrywał. Normalnie jak widzę takie coś to mnie szlag trafia, że człowiek to takie bydle. I nie chodzi tutaj o to, że żal mi kota, a ludzi cierpiących juz nie..... nie prawda. Jeśli człowiek ma uczucia wobec zwierząt, jeśli potrafi kochać kota i rozczulać sie nad jego smutnym losem, to na 100 % potrafi też współczuć człowiekowi.... Człowiek, któremu nie są obojętne losy zwierząt jest z pewnością wrażliwy ogólnie na krzywdę i cierpienie..... a bydle, dla którego kot nic nie znaczy, na 100% nie ma uczuć. Nie ma serca. I nie rusza go ani kot, ani pies, ani człowiek. A ten głupi dzieciak znęcający się nad kotem, o którym jakiś czas temu było głośno, może i nie jest winien sam w sobie, bo tak go wychowano..... ale itak uwazam, że dziecko ma jakieś instynkty, emocje, uczucia.... i nie wyobrażam sobie jak mógł tak traktować tego kota.... Mój syn ma 2 latka i wie, że zwierze czuje..... mamy w domu psa, papugę, rybki i żówia i zawsze tylko w mojej obecności się nimi interesuje i jest zawsze ostrożny i delikatny w stosunku do nich. No ale fakt, to ja mu to wpajam, to ja go tego uczę...... tamtemu dzieciakowi pewnie nikt tego nie wpoił do glowy :( Ale tu, takie stare konie, a tak sie z radością znęcać nad stworzeniem....ech, obym ich nigdy w swoim życiu nie spotkała. I popieram, że co innego zabijać by przeżyć, by jeść, bo taka natura, a co innego zabijać i się znęcać dla rogala na twarzy. Chore. Oby dostali odpowiednią karę.

Gość Bazienka z forum
Wiecie, co jest w tym pocieszające? Że człowiek, który znalazł telefon ZAREAGOWAŁ. Gdyby telefon znalazła jakaś ciota, nic by z tym nie zrobiła. Dobrze, że ludzie reagują i nie ma przywolenia na to. Wg mnie winę ponosi matka prostytuka i ojciec alfons / nieznany (z racji profesji matki), bo jest niemożliwe, żeby normalna soba urodziła i wychowała takie ścierwo.

Gość gosssssia
jednym słowem patologia,